ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 20:14

Σε θέλω αλλά δεν είμαι ερωτευμένος

Ο πρωην μου ενώ εξαρχής δεν ήταν ερωτευμένος μαζί μου ήθελε να είναι μαζί μου σε σχέση. Απολάμβανε να λαμβάνει όσα του προσέφερα συναισθηματικά & σωματικά. Του έκανα καλό έλεγε. Ήμουν η "καλή κοπέλα" που θεωρούσε ότι του αξίζει, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορουσε να την ερωτευτεί. Είχε ερωτευτεί πριν χρόνια κάποια που δεν του φέρθηκε καλά. Εγώ επειδή καταρχήν ήθελε σχέση και το θεώρησα σημαντικό και κατα δεύτερον ήταν πολύ τρυφερός (σωματικά) δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν νιώθει. Ήμουν σε άρνηση. Πίστευα ότι έχει κλειστεί πολύ συναισθηματικά επειδή είχε πληγωθει. Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι δεν με θεωρούσε και πολύ όμορφη, ή δεν ημουν του γούστου του σε κάτι τέλος πάντων. Συνέχεια σκέφτομαι ΤΙ δεν του άρεσε σε μενα άραγε και νιώθω λειψή και λάθος. Δεν ξέρω πως να παρουσιάζομαι στους άλλους πλέον. Ότι είναι αδυνατον να με ερωτευτεί κάποιος και δεν ξέρω τι έχω άσχημο για να το κρυψω . Μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτός που θέλω να μην με ερωτεύεται αλλα πάντα να λέει ότι "έχεις όσα θέλω θεωρητικά ". Μακάρι να είχε πει απλά να περνάμε καλά ελεύθεροι ή οτιδήποτε για να μην τον αγαπήσω σαν αγόρι μου. Με ειχε εκεί να τον κανω χαρούμενο με το ενδιαφέρον μου και εκείνος να μην μπορεί να κάνει τα βασικά για να με κάνει να νιώσω λίγο όμορφα για μας. Εν τέλει χώρισα γιατί κουράστηκα. Ήταν δικό μου λάθος να εθελοτυφλω απλά δεν πίστευα ότι κάποιοι άνθρωποι επειδή είναι πληγωμένοι μπορούν να σε εκμεταλευονται χωρίς να το συνειδητοποιουν. Πληγώθηκα πάρα πολύ. Απο την μια γιατί δέθηκα συναισθηματικά, από την άλλη επειδή κλονιστηκε ξανά ο εγωισμός μου και η αυτοπεποιθηση μου για τα καλά. Είναι τρομακτικό να σε βλέπουν από τόσο κοντά και να μην μπορούν να σε αγαπήσουν. Ήταν νορμαλ τελικά να προσπαθεί αυτή τη σχέση μαζί μου χωρίς "την σπίθα" να υπάρχει ή το θεωρείτε απολύτως εγωιστικό; Από την μία θα σκεφτεί κανείς ειλικρινής ήταν γιατί σου είπε την αλήθεια όταν ρώτησες. Από την άλλη πόσο ειλικρινής είσαι (με τον εαυτό σου) όταν διατηρείς μια σχέση απλά για να νιώθεις καλά. Και εν τέλει... Πως γίνεται να τον εκανα τόσο χαρούμενο και ότι τον βοήθησα και τον εκανα να εμπιστευτεί ενώ δεν ήταν ερωτευμένος μαζί μου; Πως γίνεται να έχω τέτοια επίδραση πάνω σε κάποιον με βάση τα δεδομένα ; Θεωρείτε σωστό να κάνετε μια σχέση χωρίς έρωτα επειδή ο αλλος είναι "καλός για εσάς;" Εμενα από την άλλη καλός για μενα ΔΕΝ ήταν.
8
 
 
 
 
σχόλια
O έρωτας είναι κάτι παροδικό με ημερομηνία λήξης, μια υπερεκτιμημένη βλακεία κατά τη γνώμη μου. Δε χρειάζεται να είναι ερωτευμένος κανείς για να εκτιμήσει έναν άνθρωπο. Πιο σημαντικό είναι αυτό που αναπτύσσεται στην πορεία, μια βαθύτερη αγάπη με γερές βάσεις, πιο ακέραιη από τον έρωτα. Προσωπικά μιλώντας, στην πιο αξιόλογη σχέση μου μέχρι τώρα, δεν ήμουν καθόλου ερωτευμένος. Αυτό που ένιωθα για εκείνη ήταν κάτι πολύ πιο βαθύ, πολύ πιο δυνατό και χωρίς την «τύφλα» του έρωτα. Και αυτό το έκανε πιο αληθινό. Μη δίνεις τόσο σημασία στα καλούπια που μπαίνουμε, δοκίμασε να κοιτάξεις τον άνθρωπο μέσα στην ψυχή του και ίσως βρεις την αλήθεια.
:)Οι χειρότερες χυλόπιτες που τρώμε είναι από αυτές που μας γνώρισαν αλλά εντέλει δεν ξετρελάθηκαν με την πάρτη μας. Μου έχει συμβεί και αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία ξεπερνιέται. Καλό είναι να μη κάτσεις εκατό χρόνια ν' αναρωτιέσαι γιατί δεν άρεσες σε κάποιον ή γιατί δεν σε αποδέσμευσε ενώ αφού ένιωθε και λιγότερα, θα του στοίχιζε και λιγότερα. Λογικά και σε σένα δε θα άρεσαν τοοοσο πολύ άτομα που είχαν όσα θεωρητικά ήθελες μεν αλλά δεν σε έκαναν να νιώθεις μαζί τους αυτή την υπέροχη πληρότητα κι αν μου πεις ότι εσύ δεν τα μπλεξες μαζί τους, τότε είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι υπάρχουν πολλά αξιακα συστήματα και πολλά δε διαθέτουν συμπόνια στο μενού. Πάντως καλό είναι ακόμη κι αν νιώθουμε αστεράκια στις αρχές να προσπαθούμε να διακρίνουμε 2-3 πραγματάκια που ήταν μπροστά στις ματαρες μας κι εμείς τ', αγνοούσαμε. Το γλυκό για το τέλος: τίποτα δεν μπορεί να σε καταδικάσει στο να ζεις με το τωρινό σου αίσθημα αν εσύ αποφασίσεις να κάνεις τ' αντίθετο.
Το αιώνιο ερώτημα: πώς να σε αγαπήσει το άτομο που θες και πώς να διώξεις το άτομο που σε αγαπάει και δεν το θες. Δεν έκανες τίποτα λάθος. Ούτε λίγη είσαι, ουτε οχι αρκετά όμορφη, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Έτσι είναι η ζωή. Άδικη. Απλώς οι άνθρωποι αν δεν φάνε ένα-δύο στράάτσα δεν είναι ώριμοι, νομίζουν όλα δικά τους μπορούν να είναι. Μετά συνέρχονται αλλά είναι πια αργά.Μάζεψε τον υπέροχο δοτικό εαυτό σου, φόρα την chain mail σου και βγες πάλι στον κόσμο.ΥΓ. Αν ξανακούσω για "πληγωμένους" θα βάλω τις φωνές! Τους αρέσει αυτό το πράγμα, γουστάρουν τρελά τις αγριογκόμενες και τις κόνξες, μην τους πιστεύετε ούτε στο 1%.
Πιστεύω το ίδιο εννοούμε, δεν εισήλθα σε domme κοιλάδες ;) Όχι αυτή τη φορά τουλάχιστον. Κόνξες εννοούσα λιγουλάκι εγκεφαλικό power play, όχι κωλοπαιδισμό. Αυτός ποτέ δεν είναι καλός, από κανένα.
Μήπως του έδωσες όλο σου το <<είναι>> χωρίς να κρατήσεις τίποτε για τον εαυτό σου; Όταν δίνουμε τα πάντα σε έναν άνθρωπο, σε όποιον τομέα κι αν συμβαίνει αυτό, πόσο μάλλον στον αισθηματικό, δυστυχώς πέφτουμε στα μάτια του!!! Μην πληγώνεσαι άλλο!!! Κοίτα μπροστά και τα καλά θα έρθουν!!!
για αρχή το σημαντικό δεν είναι να περνάς καλά με κάποιον; Αν σε φτιάχνει, σου φτιάχνει τη διάθεση, σε κάνει χαρούμενο, θες φουλ να περνάς χρόνο μαζί του και κάνετε καλό σεξ; Εγω πιστεύω οτι αν το εννοεί οτι περνάει ωραία σε σχέση μαζί σου είναι ερωτευμένος άλλα δεν το ξέρει, ή δεν ξέρει τι είναι έρωτας γενικά, ή δεν είναι καλός στο να εκφράζετε. Η άλλη πιθανότητα είναι οτι λέει ψέμματα οτι περνάει καλά κτλπ, ίσως δεν του αρέσεις αρκετά ή ίσως είσαι μια rebound σχέση. πχ έχω ένα φίλο π είναι 3 χρόνια με μια κοπέλα η οποία είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή του κάνει, άλλα δεν τρελαίνεται για την εμφάνισή της , αλλά αυτή είναι δαγκωμένη σαν κι εσένα οπότε..
Scroll to top icon