Με ένα meme από το «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» η Αν Χάθαγουεϊ υπενθυμίζει τη χρήση μάσκας

Με ένα meme από το «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» η Αν Χάθαγουεϊ υπενθυμίζει τη χρήση μάσκας Facebook Twitter
0

Η Αν Χάθαγουεϊ κατέφυγε σε μια παλιά επιτυχία για να υπενθυμίσει τους συμπολίτες της να φορούν μάσκα, εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού.

Την περασμένη εβδομάδα, ο χρήστης @AJhisnandez πόσταρε στο Twitter ένα meme με μια παλιά σκηνή της Άντι Σακς, της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Ο Διάβολος Φορούσε Prada». Η βοηθός που ενσάρκωνε η Χάθαγουεϊ είχε υποστεί μια μεγάλη ενδυματολογική μεταμόρφωση, κάνοντας τα κεφάλια των συναδέλφων της γυρνούν, καθώς πήγαινε στο γραφείο της ντυμένη με Chanel.

Στo διάσημο αυτό στιγμιότυπο ο @AJhisnandez πρόσθεσε μια μάσκα στο πρόσωπο της Χάθαγουεϊ, επικαλούμενος μια ατάκα της ταινίας και γράφοντας: «Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών συνιστούν την κάλυψη προσώπου γιατί βρισκόμαστε ακόμα εν τω μέσω της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19».


 

Το Tweet έγινε viral και υπέπεσε και στην αντίληψη και της ίδιας της Χάθαγουεϊ που το πόσταρε στο Instagram, γράφοντας: «Μάσκες προσώπου. Στην πανδημία. Επαναστατικό».

View this post on Instagram

Face Masks. During a pandemic. Ground breaking. ⁣⁣ ⁣⁣ [via ajhisnandez/TW / @aj_hernandez]

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on


Με πληροφορίες από designtaxi

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM