ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2020 | 00:42

Σχεση κ κιλα

Τα τελευταια δυο χρονια εχω παχύνει,εχω 25 κιλα παραπανω κ ενω πιο παλια ειχα κατακτησεις,απο τοτε που παχυνα δεν γυρναει κανεις να με κοιταξει,βγαινω με ατομα απο το ίντερνετ κ ενω βλεπουν το προσωπο μου κ με φλερταρουν οταν με βλεπουν απο κοντα αλλαζουν γνωμη.Αμα κοιταξω καποιον στο δρομο με κοιταει με μισο ματι κ δειχνει κιολας να ενοχλειται που τον κοιταξε μια υπερβαρη κοπελα.Κ ενω μου συμβαινουν ολα αυτα,οταν λεω σε καποια ατομα θελω να χασω κιλα γιατι δεν με θελει κανεις μου λενε πως δεν παιζουν ρολο τα κιλα κ θα βρεις καποιον.Κ.ενω ξεκιναω διατροφη την παραταω σκεφτομενη αυτα τα λογια.Αλλα αντρας πουθενά.Πως θα μπορουσα να μην τους ακουω.Δεν θελω να μεινω για παντα μονη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μη σε παίρνει απο κάτω.Στην τελική,κάνε κάτι για να αλλάξει όλο αυτο που νοιώθεις.Αυτοί πάντως που λες οτι σε κοιτάνε με μισο μάτι στο δρόμο,σιγουρα δεν κάνουν για σένα.Ξεκίνα ξανα διατροφή,σιγά,σιγά με υπομονή.Αν μπορεις να κανεις και καμια άσκηση ή καλό περπάτημα(γρηγορο) σε καθημερινή βάση θα βοηθήσει πολύ.Το οτι κάποιος θα βρεθεί ακόμα και έτσι οπως είσαι ισχύει,δεν ειναι ολοι το ίδιο.Καλή συνέχεια σου ευχομαι και ολα να πάνε καλα.
Scroll to top icon