ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2020 | 19:11

SOS

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και σας παρακαλώ θα ήθελα μια δική σας γνώμη πάνω σε ένα σοβαρό θέμα. Εγώ είμαι άνεργη εδώ και μήνες. Πήγα σε μια δουλειά για δοκιμαστικό έτσι ώστε να με δουν αν κάνω για την δουλειά. Στην συγκεκριμένη δουλειά ήμουν με μια κοπέλα η οποία μου έδειξε το τι έπρεπε να κάνω και ήταν συνεχώς μαζί μου να με επιτήρη . Ήταν η πρώτη μου μέρα πότε δεν την είχα ξαναδεί την κοπέλα ούτε και η ίδια με γνώριζε και την ώρα της δουλειάς μας ερχετε ένας γνωστός μου από την επαρχεία , με τον οποίο δεν είχα καθόλου επαφές απλά τον ήξερα φατσικα. Ήταν εκεί με την κοπέλα που δουλεύαμε μαζί και τον γνωρίζε και εκείνη άρχισαν να μιλάνε και να γελάνε πολύ δυνατά. Εγώ πάλι ήμουν μέσα στο γραφείο και εκείνη μαζί του απ έξω . Άκουγα τα πάντα έλεγε ο ίδιος πως και πήγα εγώ σε αυτή τη δουλειά και αν θα τα καταφέρω και μετά άκουσα που της μιλούσε για την οικογένεια μου . Που λέτε έφυγε μετά από λίγο ο νεαρός και η κοπέλα που δουλεύαμε μαζί ήρθε στο γραφείο και άρχισε της ερωτήσεις και με είχε στήσει στον τοίχο. Με ρώτησουσε για την οικογένεια μου και επέμενε πως έπρεπε να μάθει τα πάντα για εμένα. Εγώ της είπα είμαι πρώτη μέρα στην δουλειά δεν γνωριζομαστε και θέλεις να μάθεις για την προσωπική μου ζωή εδώ ήρθα για δουλειά. Και άρχισε να λέει για τον πατέρα μου και εκεί πάτησε πάνω στον πόνο μου διότι ο πατέρας μου είναι αλκοολικός άρχισε να με ρωτάει αν είναι βίαιος αν έχει κάνει κακό σε μένα και αν δουλεύει και να λέει πόσο με λυπατε . Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και όταν έφυγα δεν με κράτησαν και στην δουλειά. Στην τελική τι ήθελε να μάθει και ποιος την έβαλε ενώ δεν με ήξερε να ρωτήσει τέτοια πράγματα ??
5
 
 
 
 
σχόλια
Να να αυτά δεν μπορώ, την κακία του κόσμου!Δεν πειράζει κορίτσι μου, μπορεί στην τελική να ήταν για καλό, οπως το βλεπω θα ηταν ενα πολύ ανθυγειηνο περιβάλλον εργασίας και που θα σου ετρωγε την ζωή. Προχωράς και εύχομαι τα καλύτερα
Απορώ γιατί αναρωτιέσαι.Με τα στοιχεία της εξομολόγησης ένας μπορεί μονο να μίλησε.Γενικότερα ο κόσμος πιστεύει ότι "το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει".Ξεχνάνε, όμως, ότι "... απ' αγκάθι βγαίνει ρόδο".
Ενα απο τα πραγματα που σιχαινομαι περισσοτερο σε αυτη τη ζωη ειναι οι κατινιες και οι αδιακριτοι ανθρωποι. Αν δεν μπορει να καταλαβει οτι εχει να κανει με σενα και οχι με ολο σου το σοι και τα οποια θεματα ειναι ηλιθια. Λυπαμαι..Εγω δεν ξερω αν θα εμενα.Θα εκανα μια θεαματικη εξοδο να μαθουν να μην ειναι αδιακριτοι. Οσο αναγκη και αν ειχα την δουλεια.
Μηπως απλα εψαχνε μια αφορμη για να σε διωξει,γιατι δεν ηθελαν απο οτι φαινεται υπαλληλο,και βρηκε και καλα το προβληματικο οικογενειακο σου περιβαλλον?Μπορει.Το εχω παθει κι εγω.Να παω σε δουλεια και να με διωξουν οχι για μενα,το αν εκανα κατι λαθος,αλλα μετα αποδειχτηκε οτι δεν ηθελαν υπαλληλο και η δικαιολογια ηταν τερμα για τερμα μουφα.Μη δινεις σημασια.Εσυ μπορεις να πας να ρωτησεις για ποιο λογο δε σε προσελαβαν?Αν εκανες κατι λαθος ?Τωρα η αλλη απο οτι καταλαβα απο τη συμπεριφορα της σιγουρα κατι θα της ειπε ο γνωστος σου και σιγουρα αυτη θα ειχε ηδη τη θεση και απλα ηθελε να σε διωξει.Κλασικη συμπεριφορα προς πρωταρη εργαζομενο απο εργαζομενο που ειναι ηδη κατοχυρωμενος μεσα.Μικροπρεπεια ηταν αυτο να καθεται να ρωταει τα οικογενειακα σου λες και την αφορουσαν,συγνωμη αλλα εγω θα ημουν πολυ αποτομη και θα της το εκοβα με τη μια.Δεν εχει καμια δουλεια με τα προσωπικα σου και απο οτι ειδες η ολη της σταση και συμπεριφορα λειτουργησε αρνητικα στο να μη σε παρουν.Να μην εμπιστευεσαι κανεναν κοριτσι μου και φυσικα να μην ανοιγεσαι σε κανεναν.Αν ηταν μικρο το μερος καταλαβαινω και τη μικροπρεπεια,εχω ζησει αναλογες καταστασεις,φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνεις και θελουν να μαθουν την καθε πιθαμη της προσωπικης σου ζωης.Να εισαι αυστηρη και να μην αφηνεις κανεναν να συζηταει,να τους το κοβεις αμεσως.Οπως και να ειναι να μη χαλιεσαι,η ζωη προχωραει.Να εισαι καλα και να περνας καλα.
Scroll to top icon