ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 13:07

Δεν αντεχω

Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια κανω κάθε μέρα προσπάθειες, θετικές σκέψεις, πράγματα να ξεχνιέμαι, ειμαι οχι απλα πληγωμένη, κατεστραμμένη, από ένα άτομο που αγαπησα. Ποτε δεν θα πίστευα ότι ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει όλο αυτό. 3 χρόνια ειμαι άλλος άνθρωπος δεν ειμαι εγώ, και εκεί που με βρήκα πριν λίγο καιρό ξανά με εχασα, έκλεισε πάλι το στομάχι μου και δεν μπορώ να φαω, είπα θα πάρω πίσω την αξιοπρέπεια μου από το πως μου φέρθηκε και με πέταξε και την εχασα ξανά γράφοντας σας αυτό. Απελπισία. Αλήθεια φωνάζω να σταματήσει ο πόνος αλλά τον νιώθω. Γιατί μου το έκανε αυτό; Γιατί μου το εκανα αυτό; Γιατί δεν αγαπησα τον εαυτό μου όσο αγαπησα εκείνον; Τον βλέπω χαρούμενο με άλλη κοπέλα, με έσβησε από παντου και από το μυαλό του, έτσι ήταν; Αυτό ήταν; Τόσο εύκολο να διαγράψεις χρόνια σχέση, ολα τα μικρά μας πράγματα; Γιατί μου φερθηκες έτσι; Θέλω να τα ξεχάσω ολα, τώρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε ψυχολογο προσπαθησες να πας?Να σε βοηθησει με ολο αυτο.Οι χωρισμοι δεν επιδρουν σε ολους το ιδιο.Εσυ αντεδρασες ετσι,ο αλλος αντεδρασε ετσι οπως μας τα περιγραφεις.Αυτος ηταν,νομιζω για καποια πραγματα ολοφανερα δεν χρειαζονται ουτε εξηγησεις ουτε δικαιολογιες.Απλα οτι ειχες να δεις το ειδες.Όταν κάτι δεν οδηγεί πουθενά απλά προχωράς παρακάτω. Κλείνεις την πόρτα. Καλό βράδυ!!
Scroll to top icon