Το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών Food & Beverage Management απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του χώρου της φιλοξενίας και της εστίασης καθώς και σε απόφοιτους Ι.Ε.Κ., τουριστικών σχολών ή σχολών Οικονομίας & Διοίκησης που επιθυμούν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στη διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα προσφέρει εξειδίκευση στην οργάνωση, λειτουργία και αποτελεσματική διαχείριση των επισιτιστικών τμημάτων μιας επιχείρησης εστίασης, εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες την επαφή με διακεκριμένα στελέχη της αγοράς καθώς και τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.
Διάρκεια προγράμματος: 12 εβδομάδες
Έναρξη προγράμματος: 21 Ιανουαρίου 2019
Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες:
- Βασικές αρχές διοίκησης
- Σχεδιασμός επισιτιστικών καταστημάτων
- Σχεδιασμός και οργάνωση καταλόγων φαγητών – ποτών
- Οργάνωση και διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών καταστημάτων
- Σχεδιασμός και οργάνωση προμηθειών
- Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων
- Total Cost Control Management
- Strategic Cost Management
- Έλεγχος εσόδων και ταμειακών ροών
- Εφαρμογή τεχνικών μηχανικής πωλήσεων σε επισιτιστικές επιχειρήσεις
- Ειδικά θέματα Food and Beverage
- Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης
- Marketing Επισιτιστικών τμημάτων
Πληροφορίες- εγγραφές: 210 4830500, [email protected]
LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο - Αθήνα – Ελλάδα
Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309
E-mail: [email protected] Website: www.lemonde.edu.gr , www.lemondecentre.gr
F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute
σχόλια