Δασκάλα στις ΗΠΑ έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά μαθητών της τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο

Δασκάλα στις ΗΠΑ έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά μαθητών της τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο Facebook Twitter
0

Μία δασκάλα στις ΗΠΑ είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά ενός μαθητή κατά τη διάρκεια του μαθήματος τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Αμερικής.


Η Margaret Gieszinger κρατήθηκε με εγγύηση 100.000 δολαρίων έπειτα από την ανάρτηση ενός βίντεο με το συμβάν στην τάξη στην Καλιφόρνια νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.


Στο βίντεο, το οποίο έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά μέσα, δείχνει να λέει σε έναν μαθητή να «καθίσει» πριν ξεκινήσει να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ δυνατά καθώς πετάει τις τούφες από τα μαλλιά του πίσω της.

 


Έπειτα περπατά προς μία άλλη μαθήτρια με το ψαλίδι, η οποία αντιδρά λέγοντας «Όχι κύρια». Στη συνέχεια η δασκάλα αρπάζει τα μαλλιά της κοπέλας και σηκώνει το ψαλίδι στον αέρα ενώ επικρατεί πανικός στην τάξη με τους μαθητές να τρέχουν να βγουν έξω από την αίθουσα.

Ο Eric Thiessen, ο διευθυντής του University Preparatory High School Visalia, δήλωσε στον τοπικό Τύπο ότι όλοι οι μαθητές είναι ασφαλείς ωστόσο απευθύνει έκκληση για περαιτέρω έρευνα από τις τοπικές αρχές.

Δασκάλα στις ΗΠΑ έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά μαθητών της τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο Facebook Twitter

Η κυρία Gieszinger που κατηγορήθηκε για έξι αδικήματα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ξαναπαρουσιάσει δείγματα «πνευματικής αστάθειας» στο παρελθόν και σύμφωνα με την εκτίμηση ψυχολόγου που μίλησε στα τοπικά μέσα τα σημάδια φανερώνουν ότι είχε «ψυχωτικό επεισόδιο ή ένα επεισόδιο μανίας»

Με πληροφορίες από το SKYNEWS

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM
Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM