Live

Τραμπ: Για τα παιδιά που πέθαναν στα σύνορα με το Μεξικό φταίνε οι Δημοκρατικοί

Τραμπ: Για τα παιδιά που πέθαναν στα σύνορα με το Μεξικό φταίνε οι Δημοκρατικοί Facebook Twitter
EPA
0

O Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για άλλη μια φορά στους Δημοκρατικούς, οι οποίοι παρεμποδίζουν τη χρηματοδότηση της κατασκευής του τείχους στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού. 

Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην όγδοη μέρα του λεγόμενου «shutdown», δηλαδή της μερικής αναστολής λειτουργίας των κρατικών υπηρεσιών, ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω κατηγορώντας το αντίπαλο κόμμα πως ευθύνεται για τα πρόσφατα περιστατικά θανάτου μικρών παιδιών από την Κεντρική Αμερική.

Τα δύο παιδιά πέθαναν στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού, ενώ βρίσκονταν υπό την επίβλεψη των αμερικανικών υπηρεσιών. 

«Κάθε θάνατος παιδιού ή οποιουδήποτε άλλου στα σύνορα είναι καθαρά ευθύνη των Δημοκρατικών και της θλιβερής μεταναστευτικής πολιτικής τους που επιτρέπει σε ανθρώπους να κάνουν το μεγάλο ταξίδι πιστεύοντας πως μπορούν να εισέλθουν στη χώρα μας παράνομα. Δεν μπορούν! Αν είχαμε το τείχος δε θα το δοκίμαζαν καν», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Συνέχισε γράφοντας πως «τα δύο παιδιά ήταν πολύ άρρωστα πριν δοθούν στην υπηρεσία φύλαξης των συνόρων. Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είπε πως δεν ήταν ευθύνη της Συνοριακής Φύλαξης, δεν είχε δώσει νερό στο κορίτσι για μέρες. Η Συνοριακή Φύλαξη χρειάζεται το τείχος και όλα θα τελειώσουν. Δουλεύουν τόσο σκληρά και παίρνουν τόση λίγη αναγνώριση. 

Διεθνή
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Το ροζ τρίγωνο που σήμερα είναι σύμβολο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+, στη ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
LIFO NEWSROOM
Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM
Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM