Δανέλλης: «Ο Μητσοτάκης παραποιεί την αλήθεια»

Δανέλλης: «Ο Μητσοτάκης παραποιεί την αλήθεια» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, απάντησε νωρίτερα σήμερα στην κριτική που του άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δανέλλης διεγράφη σήμερα από το Ποτάμι ενώ έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο γνήσια ευρωπαϊστής και φιλελεύθερος είναι. Παραποιεί την αλήθεια», ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου. 

«Είναι γνωστό ότι η προσωπική μου άποψη επειδή η ψήφος αυτή είχε σχέση με το μακεδονικό είπα στο κόμμα μου ότι έπρεπε να απέχει. Για να μην δημιουργήσω προβλήματα στο κόμμα μου είπα ναι στη δυσπιστία. Είπα όμως με εξαίρεση το μακεδονικό. Μπορεί να μην είχε πρακτική σημασία είχε όμως πολιτική.»

Ο κ. Δανέλλης πρόσθεσε πως σε όλη του τη διαδρομή γνώμονας του ήταν η συνέπεια στις αρχές και στη συνείδησή του ήταν αδύνατο να κάνει διαφορετικά.

«Η δημοκρατία απαιτεί άλλον πολιτισμό και όχι την ευκολία. Κι επειδή η κοινωνία μας μέσα σε σύγχυση είναι εύκολο θήραμα των εχθρών του κοινοβουλευτισμού πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Ο κ. Μητσοτάκης είχε κατηγορήσει τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού για συναλλαγή.

«Τι άλλαξε μέσα σε μερικούς μήνες; Τον Ιούνιο ο κ. Δανέλλης καταψήφισε την κυβέρνηση ενώ τώρα την υπερψηφίζει. Τότε δεν ξέρατε ότι καταψηφίζοντας την κυβέρνηση καταψηφίζατε και την Συμφωνία των Πρεσπών;», είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον κ. Δανέλλη.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Δανέλλης ζήτησε την προστασία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τις απειλές που δέχεται η οικογένειά του για την στάση του στην Βουλή αλλά και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM