Γεννηματά: Δεν είναι θέμα αν σας εμπιστεύεται η βουλή, δε σας εμπιστεύεται ο λαός κ. Τσίπρα

Γεννηματά: Δεν είναι θέμα αν σας εμπιστεύεται η βουλή, δε σας εμπιστεύεται ο λαός κ. Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της βουλής στη συζήτηση που διεξάγεται για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Παράλληλα, ζήτησε εκλογές το συντομότερο δυνατό. 

«Κάθε μέρα που περνάει με εσάς στην κυβέρνηση χάνονται ευκαιρίες για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Τελειώσατε φύγετε», είπε η κ. Γεννηματά που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως προσπαθεί να παραμείνει με κάθε μέσο έστω και για λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία. 

Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει άμεσα ημερομηνία εκλογών. «Προλαβαίνουμε άνετα να ψηφίσουμε την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και όποιο άλλο θέμα υπάρξει συναίνεση», είπε σε σχέση με τη συνταγματική αναθεώρηση.  

«Το θέμα δεν είναι αν σας εμπιστεύεται η βουλή, κύριε Τσιπρα. Δε σας εμπιστεύεται πια ο λαός, Κουράσατε μετρηθήκατε, καταγράφηκε πως είστε λίγος κ. Τσίπρα», είπε η κ. Γεννηματά. 

Πρόσθεσε πως στις εκλογές ο πρωθυπουργός θα βγει «και χαμένος και καμένος» αναφερόμενη στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ .

Παράλληλα επιτέθηκε στη ΝΔ πως δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με τα «αντιλαϊκά μέτρα του κ. Τσίπρα» και πως προτάσσει το μικροκομματικό της συμφέρον. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM