ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2020 | 12:33

;

Είχα γράψει αυτή την εξομολόγηση πριν από 3 μήνες περίπου: https://www.lifo.gr/confessions/view/413232 για έναν επισκέπτη-καθηγητή που μου έκανε 1 φορά μάθημα στο μεταπτυχιακό, μου την έπεσε, μιλήσαμε λίγο με μνμ μετά και του το ξέκοψα Γενάρη-Φλεβάρη, γιατί έκανα και σχέση με κάποιον άλλον. Και μετά έμαθα τυχαία ότι ο κύριος ήταν και παντρεμένος με παιδί...Και ξαφνικά χθες τα μεσάνυχτα μου ξαναστέλνει, "όλα καλά;". Τελευταία φορά στο μεταξύ μιλήσαμε τότε, Γενάρη-Φλεβάρη, δεν θυμάμαι. Μου φαίνεται θα ήθελε να κ@υλαντίσει βραδιάτικα και με θυμήθηκε…Αλλά εγώ τώρα τι κάνω; Πρώτον, το λέω, στο πλαίσιο της ειλικρίνειας, στο αγόρι μου (να πω εδώ ότι του είχα αναφέρει το περιστατικό πιο παλιά και είχε ψιλοζηλέψει, γτ έχουμε σχέση από απόσταση, και ο άλλος κάθε 20 μέρες περίπου θα ερχόταν στο πανεπιστήμιο που ήμουν);Και επίσης, τι απαντάω στον άλλον; Μια φίλη μου μου είπε στείλ του κανονικά, μιλήστε, και μετά στείλ τα στη γυναίκα του! Αλλά εντάξει, όχι, αν κ με εκνεύρισε, δεν πιστεύω να το κάνω αυτό.Να μην απαντήσω τπτ; Αλλά επειδή είναι στον κλάδο μου γενικά, κ μπορεί να πέσω πάνω του διάφορες φορές κλπ, δεν ξέρω τι να κάνω. Εγώ σκέφτηκα να του πω «ναι μια χαρά, ευχαριστώ» και να το αφήσω εκεί. Αλλά άμα επιμείνει; Να του ξαναπώ ευγενικά κάτι του στυλ «έχω σχέση, ξεκόλλα»; Καμιά ιδέα παρακαλώ;;(Σας παρακαλώ πολύ να ανέβει :) )
4
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινά Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που δεν ξέρουν πως να ξεκόψουν απο εκείνους που λενε πως δεν ενδιαφέρονται. Ας είναι και καθηγητής σου,ή ο εργοδότης σου, ή ο οποιοσδήποτε άλλος που δεν θελεις, οφείλει να δεχτεί τα όριά σου, τα οποία αν δεν σέβεται, υπάρχει και η λυση της απολυτης αδιαφορίας.
Δεν απαντάς ΚΑΙ δεν ασχολείσαι, δεν το κανεις θέμα ούτε βγαζεις δημόσιο ανακοινωθέν σε φίλους και γνωστούς. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει οτι ψάχνεις δικαιολογίες και σε τρώει ο ποπος σου (που ισχύει). Η ευθύνη βαραίνει εσένα. Από τη στιγμή που έχει οικογένεια πρέπει να φερθεις αξιοπρεπώς και να κρατήσεις αποστάσεις.
Mπερδευτηκα λίγο... Όταν μιλούσατε με μηνύματα, που λες μιλούσαμε λίγο, ήταν ερωτικού περιεχομένου ή όχι? Γιατί θυμήθηκες να του το ξεκοψεις Γεναρη - Φλεβάρη και όχι νωρίτερα? Επειδή τότε έκανες σχέση? Άρα, τι παιζόταν πριν που χρειαστηκε να το ξεκοψεις?Προφανώς συμμετείχες και εσύ στο καυλαντισμα ή κατάλαβα λάθος? Τώρα το ότι δε σου είπε για τη γυναίκα, επρεπε να το ψάξεις κ συ λίγο, λογικά είναι μεγαλύτερος σου, αν δε βγαινατε επίσημα εξαρχής τύπου να βγαίνετε έξω και παίζατε με μηνύματα, έπρεπε να ψιλιαστεις.Όπως και να έχει θα πρότεινα να πεις τα πάντα στον φίλο σου και να του στείλεις ένα μήνυμα του καθηγητή, όχι από το κινητό σου, στείλε πχ από τον φίλο σου που να του εξηγείς ότι αν σε ξαναενοχλησει θα κινηθείς κατάλληλα και ως προς τον επαγγελματικό του χώρο και ως προς τη γυναίκα του και ότι έχεις κρατήσει όλα τα μηνύματά του.
Scroll to top icon