ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2020 | 18:06

Γνώρισα τους γονείς του

Βασικά εγώ ήθελα αυτός στην αρχή ούτε να το φανταστεί δεν ήθελε. Ε λοιπόν μετά από 5 χρόνια σοβαρής σχέσης και πολλές δικές μου απαιτήσεις συνέβη και αυτό. Η αλήθεια είναι πως έχει απίστευτη κόντρα με τον πατέρα του είναι και οι δύο μηχανικοί αυτοκινήτων και ο ένας προσπαθεί να δείξει στον άλλον ποιος είναι ο καλύτερος. Ο πατέρας του έχει και στην κατοχή του ένα καλό αυτοκίνητο και όλη την ώρα του έλεγε πως όταν φτάσεις να οδηγήσεις αυτό έλα να αναλάβεις το συνεργείο αλλιώς μείνε με το δικό σου μικρό πελατολόγιο. Η μάνα του η αλήθεια είναι πως είναι καλή γυναίκα αλλά βγαίνει η κακιά όταν τσακώνεται με τον άντρα της και το παιδί της για να ηρεμήσουν. Περίεργη οικογένεια αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Τώρα εξηγείται και γιατί έφυγε από το σπίτι στα 17 μιλάμε η κόντρα με τον πατέρα δεν έχει όρια ότι θέμα συζήτησης και να πιάσει εκεί θα το πάει στην δουλειά. Τον λυπήθηκα ρε γαμωτο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έλεος! Όταν κάποιος σου λέει ότι δεν θέλει να γνωρίσεις τους γονείς του δεν το κάνεις με το ζόρι! Είναι προφανές ότι δεν έχει καλή σχέση μαζί τους και ότι δεν ήθελε να γίνει ρεζίλι επειδή αυτοί είναι κομπλεξικοί! Μην το κάνετε αυτό ρε παιδιά!!!
Ο καλός σου έχει έναν πατέρα υγιή, εργαζόμενο, που παράγει και είναι χρήσιμος, και ο μικρός ''ανταγωνίζεται'' τον πατέρα για κάτι καλύτερο. Σε τι ακριβώς τον λυπάσαι; Δε θα ήθελες να ξέρεις σχέσεις και ιστορίες πατεράδων με υιούς που είναι όχι απλά να τους λυπάσαι, αλλά να κλαις γοερά.
Scroll to top icon