ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. τα κρούσματα του κορωνοϊού - Πάνω από 180.000 νεκροί

ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. τα κρούσματα του κορωνοϊού - Πάνω από 180.000 νεκροί Facebook Twitter
0

Τα κρούσματα μόλυνσης από κορωνοϊό στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 32.076 χθες Κυριακή και έφθασαν πλέον τα 6,01 εκατομμύρια, σύμφωνα με την ανεξάρτητη καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Η καταμέτρηση βασίζεται στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών των πολιτειών. Το ίδιο διάστημα, ακόμη 360 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού να φθάνει πλέον τους 183.133 νεκρούς στην ισχυρότερη οικονομική δύναμη του πλανήτη.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα η οποία υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στην υφήλιο από την πανδημία του νέου κορωνοϊού σε απόλυτα μεγέθη, τόσο ως προς τον αριθμό των μολύνσεων, όσο και ως προς αυτόν των θανάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM