ΔΕΘ: Χωρίς τον πρωθυπουργό η έναρξη - Μεγάλη απώλεια εσόδων στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ: Χωρίς τον πρωθυπουργό η έναρξη - Μεγάλη απώλεια εσόδων στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα βρεθεί τελικά στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, και θα παρουσιάσει από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μετέθεσε την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής, στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι και πάλι δρακόντεια στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα συνδικάτα των εργαζομένων ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν και φέτος τις καθιερωμένες συγκεντρώσεις και πορείες τους, αν και μειωμένες σε όγκο, λόγω της πανδημίας.

Χωρίς ΔΕΘ και με απώλεια εσόδων ο Σεπτέμβριος για τη Θεσσαλονίκη


Ζημίες φέρεται να μετρά η αγορά και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης για τον Σεπτέμβριο καθώς η πανδημία του κορωνοϊού καθώς οι εκδηλώσεις και οι επισκέπτες του διεθνούς εκθεσιακού της κέντρου αναμένονται πολύ λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Μάλιστα, η απώλεια εσόδων εκτιμάται στα σε περίπου 40-50 εκατομμύρια ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ