Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Σον Κόνερι

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Σον Κόνερι Facebook Twitter
Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Σον Κόνερι (ΕΠΑ)
0

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Σον Κόνερι, έναν μήνα αφού έφυγε από τη ζωή.

Το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού αναφέρει λεπτομερώς τις συνθήκες της υγείας του, που οδήγησαν στο θάνατό του.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό που έχει στην κατοχή του το TMZ, υπήρχαν τρεις παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Σον Κόνερι: η πνευμονία, που οδήγησε  σε αναπνευστική ανεπάρκεια, το γήρας και η κολπική μαρμαρυγή.

Το πιστοποιητικό ορίζει την ώρα του θανάτου του ως 1:30 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου 2020, στο σπίτι του στις Μπαχάμες.

Η σύζυγος του Μισέλ, και οι δύο γιοι του, ο Τζέισον και Στέφαν δήλωσαν στο ET ότι πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, δίπλα στην οικογένειά του.

Η καριέρα στη υποκριτική του Σκωτσέζου ηθοποιού διήρκεσε πέντε δεκαετίες. Μεταξύ των διακρίσεών του και η  αναγνώρισή του ως καλύτερος ηθοποιός στα Όσκαρ το 1988 για τους The Untouchables.

Ωστόσο, στη συνείδηση του κοινού παραμένει ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που έφερε το ρόλο στη μεγάλη οθόνη το 1962 και συνολικά εμφανίστηκε σε επτά ταινίες ως ο διάσημος κατάσκοπος.

Αξιομνημόνευτες υπήρξαν και οι ερμηνείες του στο Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη, Χαϊλάντερ, Ιντιάνα Τζόουνς και ο Βράχος.

«Είχε άνοια και τον είχε καταβάλει», δήλωσε η 91χρονη σύζυγός του. «Η τελευταία του επιθυμία ήταν να φύγει ήσυχα».

Η Μισέλ, ήταν η δεύτερη σύζυγος του Κόνερι με την οποία υπήρξε παντρεμένος 45 χρόνια. «Δεν ήταν ζωή αυτή για τον Σον» είπε η ίδια. «Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο γαλήνιο. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλώς έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε.».

Με πληροφορίες του ET/TMZ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM