ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2020 | 08:14

Υπερβολική ντροπή

Γειας σας θα ήθελα κι εγω με την σειρά μου να μοιραστώ το προβλημά μου, την υπερβολική μου ντροπή. Πραγματικά υπερβολική σε σημείο που παρεμποδίζει πάρα πολύ την ζωή μου. Έχω μια δυο κολλητές απο το σχολείο ακόμα κι αυτό επειδή έτυχε και με προσέγγισαν εκείνες κι απο κει και πέρα πλέον δεν έχω γνωρίσει κανένα καινούριο άτομο δε τολμάω να μιλήσω σε κανέναν ειδικά μπροστά σε πολύ κόσμο. Τρέμω στην ιδέα οτι θα στραφεί η προσοχή πάνω μου κοκκινίζω χάνω τα λόγια μου εάν αναγκαστώ να μιλήσω γτ απο μόνη μου αποκλείεται. Σε μερικές δουλειές που έχω πάει δεν τα κατάφερα απο το άγχος μου ότι δεν θα τα καταφέρωψ κι επίσης πάντα ήμουν απομονωμένη απο όλους. Είμαι 24 και δεν αντέχω κάτι πρέπει να κάνω όμως δεν έχω παρέες, δεν έχω δουλειά μένω με τους γονείς μου οι οποίοι μου λένε ότι είμαι χαζή και δε ξέρω ούτε να μιλήσω κι έτσι αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα. Δεν έχω τη δυνατότητα λοιπόν να πάω σε ειδικό. Οποιαδήποτε συμβουλή για το πως να το ξεπεράσω μόνη μου θα με βοηθούσε πολύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν οι δικοί σου, σου μιλούν έτσι αγνόησε τους. Τώρα για να το ξεπεράσεις αυτό που περιγράφεις πρέπει να ψάξεις εσύ η ίδια μέσα σου, ότι και αν σου πούμε εμείς θέλεις προσωπική δουλειά. Εύχομαι στα αλήθεια να τα καταφέρεις. Έχε αυτό στον νου σου. Αξίζεις το ίδιο με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Κανείς δεν είναι ανώτερος σου, αλλά ούτε και κατώτερος. Κράτα αυτό και προχώρησε!!!!!
Scroll to top icon