Ξέσπασμα Τσιτσιπά στο Twitter: Τους λυπάμαι, δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου

Ξέσπασμα Τσιτσιπά στο Twitter: Τους λυπάμαι, δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου Facebook Twitter
EPA
0

Διαδοχικές αναρτήσεις, που κατά τα φαινόμενα απευθύνονταν σε όσους τον επικρίνουν το τελευταίο διάστημα, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω», αναφέρει σε ένα από τα tweet του ο πρωταθλητής του τένις.

«Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος, που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην επικαιρότητα με διάφορες αφορμές που δεν σχετίζονται με την αγωνιστική δραστηριότητά του.

Τον Δεκέμβριο δέχθηκε αρκετά σχόλια και επικρίσεις έπειτα από ανάρτηση για τη δημιουργία καταστήματος Harrods στην Ελλάδα. «Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Καιρός είναι», ανέφερε σε εκείνο το tweet ο Τσιτσιπάς.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, αρκετοί σχολίασαν το γεγονός ότι πέρασε τις γιορτές στο Ντουμπάι, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη συρροή Ευρωπαίων τουριστών εκεί- ανάμεσά τους και Έλληνες- για διακοπές εν μέσω της πανδημίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρισκόταν στο Ντουμπάι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Όπως φαίνεται, σε αυτά τα σχόλια που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό απαντά ο τενίστας με τις διαδοχικές αναρτήσεις που έκανε την Πέμπτη.


Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM