Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κλείνει ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό με απόφαση της αστυνομίας. 

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ κλείνει αυτή την ώρα ο σταθμός της «κόκκινης» γραμμής. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε το κλείσιμο του σταθμού εν αναμονή της προσέλευσης διαδηλωτών για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη 1μμ, στα Προπύλαια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ο αριθμός των διαδηλωτών αναμένεται να ξεπεράσει τις 3.000-4.000.

Λόγος για το συλλαλητήριο είναι το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και σε αυτό θα συμμετέχουν ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΔΠΤΕ.

Οι ενώσεις ζητούν την κατάργηση του νομοσχεδίου που αφορά στην καθιέρωση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα ΑΕΙ, σε ίδρυση σώματος φύλαξης στα ΑΕΙ και τη διαγραφή των «αιώνιων» φοιτητών. Μεταξύ των αιτημάτων είναι και η ανάκληση της απόφασης για απαγόρευση των συναθροίσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
LIFO NEWSROOM