Σε αργία θα τεθεί ο 62χρονος καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Σε αργία ο 62χρονος καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου Facebook Twitter
0

Έχει κινηθεί από τη Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, κατέσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.


Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ ανέφερε πως «συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού».

Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM