Η Taylor Swift επικρίνει σειρά του Netflix για «σεξιστικό αστείο»

Taylor Swift criticises Netflix show for 'deeply sexist joke' Facebook Twitter
EPA
0

Με σειρά του Netflix τα έβαλε η Taylor Swift κατηγορώντας την πλατφόρμα ότι «υποτιμά» τις γυναίκες. Αφορμή στάθηκε ένα αστείο, που η ίδια χαρακτήρισε ως «βαθιά σεξιστικό».

Η ποπ σταρ σε ανάρτησή της επέκρινε το αστείο, στο φινάλε της κωμωδίας «Ginny and Georgia».

Σε μια σκηνή, οι κύριοι χαρακτήρες Τζίνι Μίλερ και η μητέρα της Τζόρτζια διαφωνούσαν για τις σχέσεις. Ερωτηθείσα αν την είχε χωρίσει με τον φίλο της, η Τζίνι απάντησε «Τι σε νοιάζει; Αλλάζεις τους άντρες πιο γρήγορα από την Taylor Swift».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την οργή των οπαδών της Swift στα social media.

Ορισμένοι οπαδοί της Swift ζήτησαν ακόμη και μποϊκοτάζ της σειράς. Τη Δευτέρα, η ίδια η Swift σχολίασε σχετικά σε ανάρτησή της «Hey Ginny & Georgia, τηλεφώνησε το 2010 και θέλει το ανόητο, βαθιά σεξιστικό αστείο του πίσω.

»Τι θα λέγατε να σταματήσετε να υποβαθμίζετε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, προτείνοντας αυτή τη «βλακεία» ως αστείο. Επίσης, @netflix μετά το Miss Americana μάλλον αυτό δεν σου πάει 💔 Ευτυχισμένο Μήνα των Γυναικών, μάλλον» έγραψε η ποπ σταρ εμφανώς ενοχλημένη.

Το Netflix δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κριτική. Ωστόσο, η ερωτική ζωή της Swift βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜε εδώ και αρκετό καιρό.

Στη 31χρονη έχουν χρεώσει διάφορους άντρες κατά καιρούς. Μεταξύ αυτών ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Harry Styles και ο ηθοποιός Tom Hiddleston.

Αλλά η Swift έχει σχέση με τον 30χρονο Βρετανό ηθοποιό Joe Alwyn για αρκετά χρόνια τώρα. Οι Swift και Alwyn έχουν διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους ιδιωτική.

Με πληροφορίες του BBC

Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM