ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2021 | 14:25

Είμαι χάλια

Χωρίσαμε πρίν από ενάμιση χρόνο,αλλά δέν μπόρεσα να την ξεπεράσω.Εγώ έφταιγα το παραδέχομαι,αλλά την αγαπούσα πραγματικά και τώρα το καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο.Τώρα εκείνη έχει άλλη σχέση με κάποιον που απ'ότι μαθαίνω είναι καλύτερος μου σε όλα.Τους είχα δεί και μαζί πρίν την καραντίνα,είναι και εμφανισιακά καλύτερος.Δέν είναι εκεί το θέμα,της αξίζει ένας τέτοιος,αλλά προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να την ξαναπροσεγγίσω.Εγώ δέν ξέχασα όσα περάσαμε μαζί,μακάρι να μήν ξέχασε κι εκείνη.
5
 
 
 
 
σχόλια

Αν και όντας ο ίδιος σε μία σχεδόν παρόμοια κατάσταση , υπάρχει η εξής διαφορά!!
Η δική μου είναι ελεύθερη με χωρισμό πρόσφατο , η δική σου άλλου με χωρισμό πάνω ενάμιση χρόνο..

Καταλαβαίνω ώρες ώρες την μετάνοια όπου μπορεί να έχει ο άλλος μελλοντικά ΑΛΛΑ είναι πολύ άδικο να ξανά εμφανιστείς στην ζωή της , επειδή έμαθες ότι είναι σε σχέση με κάποιον καλύτερο σου όπως αναφέρεις.. Αγαπητέ , είναι ένας καθαρός εγωισμός σου που έχει πάει βόλτα πλέον είτε επειδή έχεις ξεμείνει από επιλογές (είναι και η καραντίνα στην μέση όπου δεν βοηθά το φλερτ) και όχι επειδή δεν την ξεπέρασες.. Εφόσον εφταιξες όπως λες , έπρεπε να της εξηγήσεις και να διορθώσεις τα λάθη σου τότε και όχι τώρα εφόσον βέβαια το επιθυμούσε και αυτή ακόμα.. Άσε την να πάει στην ευχή της Παναγίας. Αν την αγαπάς όπως λες , τότε δεν πρέπει να την ενοχλήσεις.. Εάν ποτέ μείνει ελεύθερη και εσύ είσαι διαθέσιμος , πιο ώριμος , πιο ξεκάθαρος με το τι θες , τότε κάνε την προσπάθεια σου. Μόνο τότε.. Στο ξανά λέω , σε καταλαβαίνω μέχρι ένα βαθμό όμως , μιας και εγώ ο ίδιος ευθύνομαι (σε ένα βαθμό) για τον δικό μου χωρισμό και επειδή και εγώ σκεφτομαι να την ξαναπροσεγγισω κάποια στιγμή με την προϋπόθεση ότι είναι ελεύθερη και όχι σε σχέση..

Αυτό που χωρίζετε και μετά το μετανοιωνετε και θέλετε επαναπροσεγγιση να το κοιτάξετε. Η ξαναζεσταμενη σουπα δεν τρώγεται με τίποτα, οπότε πριν κάνουμε το βήμα του χωρισμού, καλό είναι να το σκεφτόμαστε 2 και 3 και 10 φορές. Μετά είναι πολύ αργά, λυπάμαι αλλά το πισωγύρισμα είναι τεράστιο λάθος. Και στο φινάλε για να χωρίσετε σημαίνει ότι κάπου δεν σας κάλυπτε ο άλλος η ή άλλη και αυτό δεν αλλάζει.

Κάθε χωρισμός ανώνυμε , δεν είναι το ίδιο.. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβαλι.. Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εξομολογηση και δεν είμαι ο εξομολογητής..
Μια σχέση μπορεί να τελειώσει από χίλια δύο πράγματα.. Άλλο όταν τελείωσε και από τους δύο και άλλο αν ο ένας ή ο άλλος μπορεί να βρισκόταν σε μια δυσκολη και περίεργη κατάσταση ώσπου να μην μπορεί να δει καθαρά κάποια πράγματα..
Και για την ενημέρωση , η ξαναζεσταμενη σούπα μια χαρά τρώγεται και μην σου πω με πιο πολύ όρεξη από όταν ήταν ζεστή στην αρχή..

Συμφωνώ εν μέρει σε κάποια που λες , διότι είναι και θέμα εγωισμού για τους περισσότερους η επαναπροσέγγιση και όχι επειδή όντως θέλει.. Το λάθος είναι ότι το θυμήθηκε τώρα όπου η κοπέλα έχει προχωρήσει και αυτό είναι σημάδι ανασφάλειας και εγωισμού όπως λέει και mamop παραπάνω..

Scroll to top icon