Κορωνοϊός: Αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία της Αττικής & της Θεσσαλονίκης

Κορωνοϊός: Τι δείχνει η «ακτινογραφία» εισαγωγών στα νοσοκομεία - Η ανησυχητική αύξηση Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Σε κατάσταση «συναγερμού» εξακολουθούν να παραμένουν οι υγειονομικές αρχές, καθώς εκφράζονται έντονες ανησυχίες, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στη χώρα, όσο και την ασφυκτική πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία.

Χαρακτηριστική της πίεσης είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Αττική, όπου οι εισαγωγές  άγγιξαν το αρνητικό ρεκόρ φτάνοντας τις 261 εισαγωγές στις 7 Απριλίου, συν 21, σε σχέση με τις 6 Απριλίου που ήταν 240 ενώ 4 του μήνα ήταν 152.

Παράλληλα, ανησυχία προκαλεί και η εικόνα της Θεσσαλονίκης, καθώς 7 Απριλίου έγιναν 72 εισαγωγές +9 σε σχέση με τις εισαγωγές στις 6 Απριλίου που ήταν 63 ενώ 4 Απριλίου ήταν καλύτερα τα δεδομένα με 48 εισαγωγές, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Στην Αχαΐα από την άλλη φαίνεται ότι παρατηρείται μείωση και σταθεροποίηση γύρω στις 12-15. Χτες οι εισαγωγές ήταν 12 μείον 4 σε σχέση με τις 6 Απριλίου που ήταν 16 ενώ 4 Απριλίου έφταναν τις 21. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM