Νέα κεφάλαια προστίθενται στην βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Νέα κεφάλαια προστίθενται στην βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
0

Νέα κεφάλαια θα προστεθούν στη βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αυτό το καλοκαίρι, ανέφεραν οι Sunday Times του Λονδίνου.

Το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand θα εκδοθεί εκ νέου στις 5 Αυγούστου και σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει νέα κεφάλαια σχετικά με τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου και τους ισχυρισμούς για εκφοβισμό από το παλάτι εναντίον της Μέγκαν.

Τα νέα κεφάλαια θα αναλύουν επίσης την επιλογή της Βασίλισσας να αφαιρεθούν οι στρατιωτικοί τίτλοι του Χάρι, κάτι που «ήταν καταστροφικό για εκείνον».

Η ζωή του ζευγαριού στην Αμερική και οι επιχειρηματικές συμφωνίες τους με το Spotify και το Netflix θα συμπεριληφθούν επίσης στα νέα κεφάλαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Η συνέντευξη της Oprah πυροδότησε μια βόμβα στη βασιλική οικογένεια και οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι. Το βιβλίο δεν θα βοηθήσει» δήλωσε ανώνυμη πηγή στους The Sunday Times.

Σημειώνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, μέσα από το βιβλίο, δίνουν τη δική τους άποψη για τον χρόνο που πέρασαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο των 320 σελίδων, γράφτηκε από τους δημοσιογράφους του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ