ΕΟΚ: Εκτός Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης εν όψει Προολυμπιακού - Το tweet Πιτίνο

ΕΟΚ: Εκτός Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης εν όψει Προολυμπιακού - Το tweet Πιτίνο Facebook Twitter
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αποχώρηση του Βασίλη Σπᾱνούλη από την Εθνική μπάσκετ - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) γνωστοποιώντας πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα. 

«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και από σήμερα αποχώρησε από την τελική ευθεία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ο Σπανούλης έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ στην αρχή της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ομάδας για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν, να εκφράσει τη στενοχώρια του που δεν θα μπορέσει να είναι μέλος της προσπάθειας και κυρίως την πεποίθησή του ότι παρά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Τη λύπη του για την αποχώρηση Σπανούλη από την Εθνική εξέφρασε μέσω Τουίτερ ο ομοσπονδιακός προπονητής. 

«Έχω μία τεράστια τρύπα στην καρδιά μου που ο αρχηγός μας, Βασίλης Σπανούλης, δεν θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας στον Καναδά. Είχα δύο καταπληκτικές εβδομάδες μαζί του. Συγκεντρώνει όλα όσα θέλεις σε έναν μπασκετμπολίστα: παθιασμένος, ταλαντούχος, δουλευταράς, ορθά κοφτά ξεχωριστός,» έγραψε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρικ Πιτίνο για την εξέλιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM