Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς- Με την ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ

Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς- Με την ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει στο Τόκιο το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς μπήκε στην αμερικανική ομάδα ιππασίας. 

Η 29χρονη Τζέσικα Σπρίνγκστιν και το άλογό της- Don Juan van de Donkhoeve- επιλέχθηκαν στην ομάδα, μαζί με άλλους τρεις αναβάτες, που ήδη έχουν στη συλλογή τους Ολυμπιακά μετάλλια. 

Η Σπρίνγκστιν- που βρίσκεται στην 27η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν τις ΗΠΑ σε διοργανώσεις- δεν είχε καταφέρει να μπει στην ομάδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2016, καθώς επί μήνες το άλογό της αντιμετώπιζε προβλήματα. 

«Το ονειρευόμουν αυτό από τότε που μπορώ να θυμηθώ! Απέραντη ευγνωμοσύνη στην ομάδα μου, τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να το κάνω αυτό πραγματικότητα», έγραψε στο Instagram η κόρη του θρύλου της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν και της τραγουδοποιού Πάτι Σιάλφα. 
 


«Τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δεν υπάρχει κανένα άλογο στον κόσμο με το οποίο θα προτιμούσα να είμαι σε αυτό το ταξίδι, σε ευχαριστώ Don!», έγραψε ακόμη.  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM