Στο νοσοκομείο για ένα βράδυ η Βασίλισσα Ελισάβετ

Στο νοσοκομείο για ένα βράδυ η Βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
AP
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο αφού ακύρωσε την επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η 95χρονη επρόκειτο να συμμετάσχει σε ένα διήμερο ταξίδι, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να ξεκουραστεί για μερικές μέρες στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ωστόσο, στη συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο για «προκαταρκτικές εξετάσεις». Επέστρεψε στο Ουίνσδορ την Πέμπτη.

Γιατροί στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII στο κεντρικό Λονδίνο εξέτασαν τη βασίλισσα ενώ οι εξετάσεις της θεωρείται ότι δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό.

Ήταν η πρώτη της διανυκτέρευση σε νοσοκομείο από το 2013, όταν πέρασε επίσης μια νύχτα στο King Edward VIII, νοσηλευόμενη για γαστρεντερίτιδα.

Πηγή του παλατιού είπε ότι η ιατρική ομάδα που την παρακολούθησε ακολούθησε μια «προσεκτική προσέγγιση». Πρόσθεσε δε, ότι η διανυκτέρευση έγινε για πρακτικούς λόγους και η βασίλισσα επέστρεψε στα καθήκοντά της το απόγευμα της Πέμπτης.


Κατά την επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία επρόκειτο να συναντήσει ντόπιους, συμπεριλαμβανομένων μαθητών σχολείου στο Hillsborough, County Down, αφού το χωριό ονομάστηκε επίσημα σε Royal Hillsborough. 

Η βασίλισσα σχεδίαζε επίσης να παραστεί σε εκκλησιαστική λειτουργία στο Armagh την Πέμπτη για να τιμήσει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυση της Βόρειας Ιρλανδίας.

Την περασμένη εβδομάδα είχε φωτογραφηθεί χρησιμοποιώντας ένα μπαστούνι δημόσια για πρώτη φορά σε μια μεγάλη εκδήλωση, όταν παρευρέθηκε σε μια λειτουργία για την εκατονταετηρίδα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας.

Εκπρόσωπος του παλατιού είπε ότι «μετά από ιατρικές συμβουλές για να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, η βασίλισσα πήγε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα για κάποιες προκαταρκτικές εξετάσεις, επιστρέφοντας στο κάστρο του Ουίνδσορ το μεσημέρι και παραμένει σε καλή διάθεση».

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοινώνει δάνειο 35 δισ. ευρώ από την ΕΕ στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοινώνει δάνειο 35 δισ. ευρώ από την ΕΕ στην Ουκρανία

Στην όγδοη επίσκεψή της στην Ουκρανία, η φον ντερ Λάιεν έγραψε στο Χ ότι θα συναντούσε ηγέτες στο Κίεβο για να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων από «την ετοιμότητα για το χειμώνα στην άμυνα, έως την ένταξη [ΕΕ] και την πρόοδο στα δάνεια της G7»
LIFO NEWSROOM
Ο δήμαρχος της Μαζάν για τους βιασμούς της Ζιζέλ: «Η υπόθεση θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρή, κανείς δεν πέθανε»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Ζητούν παραίτηση του δημάρχου της Μαζάν που δήλωσε «κανείς δεν πέθανε» για τους βιασμούς της Ζιζέλ

«Η υπόθεση θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρή, κανείς δεν πέθανε», δήλωσε ο δήμαρχος στο BBC - «Δέχθηκα καταιγισμό ερωτήσεων, δεν είμαι συνηθισμένος να μιλάω στον Τύπο», δικαιολογήθηκε
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Νέα καταγγελία κατά του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: «Ήταν αηδιαστικός, γλοιώδης»

Διεθνή / Βαριά καταγγελία κατά του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: «Ήταν αηδιαστικός, γλοιώδης»

Στο γραφείο του εργάζονταν μόνο πανέμορφες γυναίκες, σαν μοντέλα - Ξεδιάντροπα προσέγγιζε τα θύματά του που ήταν εργαζόμενες στα Harrods, τις μετέθετε στον όροφό του και τις κακοποιούσε σεξουαλικά
LIFO NEWSROOM
Μαρτυρία χειρουργού στον Λίβανο: «Έγινα ρομπότ» για να περιθάλψω τους τραυματίες 

Διεθνή / Μαρτυρία χειρουργού στον Λίβανο: «Έγινα ρομπότ» για να περιθάλψω τους τραυματίες 

«Σε μία νύχτα αφαίρεσα περισσότερα μάτια από ό,τι σε όλη την καριέρα μου», είπε άλλος γιατρός - Μάρτυρες μιλούν για πρωτοφανείς εικόνες με δεκάδες πολίτες να αιμορραγούν και να φθάνουν σωρηδόν στα νοσοκομεία
LIFO NEWSROOM
Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε «περίπου 100 εκτοξευτήρες» και «άλλες τρομοκρατικές υποδομές»

Διεθνή / Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε «περίπου 100 εκτοξευτήρες» και «άλλες τρομοκρατικές υποδομές»

Σφυροκόπημα από αέρος στον νότιο Λίβανο μετά την απειλή του ηγέτη της Χεζμπολά Νασράλα πως το Ισραήλ θα υποστεί «τρομερή» τιμωρία μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις βομβητών
LIFO NEWSROOM
WSJ: Οι ΗΠΑ δεν αναμένουν συμφωνία Ισραηλ-Χαμας για το υπόλοιπο της θητείας Μπάιντεν

Διεθνή / WSJ: Οι ΗΠΑ δεν αναμένουν συμφωνία Ισραηλ-Χαμας για το υπόλοιπο της θητείας Μπάιντεν

Δυο από τα σημαντικότερα εμπόδια θεωρούνται η απαίτηση του Ισραήλ ο στρατός του να διατηρήσει τον έλεγχο του λεγόμενου διαδρόμου της Φιλαδέλφεια και οι λεπτομέρειες για το ποιοι Παλαιστίνιοι θα ανταλλαγούν με τους 64 ομήρους
LIFO NEWSROOM