ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κάνει πάλι τα στραβά μάτια στις εικόνες του Αγίου Δημητρίου

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κάνει πάλι τα στραβά μάτια στις εικόνες του Αγίου Δημητρίου Facebook Twitter
Προσκύνημα πιστών στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ MOTIONTEAM
0

«Η κυβέρνηση αφού πέταξε λευκή πετσέτα στην πανδημία, κάνει πάλι τα στραβά μάτια στις εικόνες του Αγίου Δημητρίου», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τους σημερινούς εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη. 

«Η ανεμελιά που επέδειξε πέρυσι η κυβέρνηση στον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, οδήγησε στο σφοδρό δεύτερο κύμα της πανδημίας», επισημαίνει σε ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η επανάληψη του ίδιου λάθους φέτος, που αφού πέταξε λευκή πετσέτα στην πανδημία κάνει τα στραβά μάτια στις ίδιες εικόνες στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, καθιστά σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μικροπολιτικό παιχνίδι της ΝΔ, που είναι όμως κίνηση μεγάλου υγειονομικού ρίσκου και δείχνει τραγική υποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και των προειδοποιήσεων των ειδικών».

«Με την πανδημία ήδη εκτός ελέγχου, με σχεδόν 4.000 κρούσματα και 30-40 νεκρούς τη μέρα, με παταγώδη αποτυχία στο εγχείρημα του εμβολιασμού και με τον ECDC να κατατάσσει την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο επιδημιολογικού κινδύνου, με δυσμενή πρόγνωση για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τα κυβερνητικά αντανακλαστικά είναι επικίνδυνα προβληματικά και ανεύθυνα» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και προσθέτει: «Ειδικά για τη βόρεια Ελλάδα, που έρχεται αντιμέτωπη με έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, αφού τα στοιχεία του τελευταίου 7ημέρου (κρούσματα/100.000 πληθυσμού) δείχνουν μεγάλη επιδείνωση σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο και τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά».

«Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση με τις επιλογές της παίζει με την υγεία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM