Σύλληψη 23χρονου για την επίθεση σε πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος στο Πέραμα

Σύλληψη 23χρονου για την επίθεση σε πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος στο Πέραμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Δεύτερη σύλληψη πραγματοποιήθηκε για την επίθεση σε πλήρωμα οχήματος της Πυροσβεστικής, που έγινε στις 27 Οκτωβρίου στη λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα. 

Το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έναν 23χρονο Ρομά στη Φυλή, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Ο νεαρός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και συνελήφθη, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα για την επίθεση, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση ο 23χρονος κατηγορείται ότι μαζί με άλλα άτομα τις πρωινές ώρες της 27ης Οκτωβρίου επιτέθηκαν σε πυροσβεστικό όχημα στη λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα. 

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα και στη συνέχεια επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα στον συνοδηγό πυροσβέστη, τον οποίο τραυμάτισαν, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν το τσαντάκι του οδηγού. Η επίθεση έγινε την ημέρα της κηδείας του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, στο Πέραμα. 

Ήδη στις 12 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί ένας ακόμη που κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση, ενώ εκκρεμούν εντάλματα για άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασίλης Καλογήρου: Αρπαγή και δολοφονία καταγγέλλει ο πατέρας του

Ελλάδα / Βασίλης Καλογήρου: Αρπαγή και δολοφονία καταγγέλλει ο πατέρας του

«Η εντολή που έχουμε λάβει σκοπό έχει τη συνδρομή της Δικαιοσύνης ιδίως στην έρευνα και, τελικά, στην κρίση σχετικά με τις συνθήκες και τους υπαιτίους της δολοφονίας του» αναφέρει η δήλωση του δικηγόρου του
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM