Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους μετά τη δεύτερη απολογία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους μετά τη δεύτερη απολογία Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας. 


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. 

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής απολογήθηκε νωρίτερα μετά από νέα μήνυση σε βάρος του για ανάρτηση βίντεο σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία της τότε συντρόφου του.

Σημειώνεται πως χθες αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ- για την πρώτη υπόθεση δημοσιοποίησης ιδιωτικών, ερωτικών βίντεο με πρώην συντρόφους του χωρίς τη συναίνεσή τους. 


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο δικηγόρος του, Γεώργιος Δακουράς, επανέλαβε χθες ότι ο 58χρονος είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019 και σημείωσε πως «θα αποδειχτεί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» γιατί βρέθηκαν εκ νέου αναρτημένα. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Ελλάδα / Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 54χρονη είχε αναφέρει ελαφριά συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες. «Μου έλεγε ότι πονούσε ο λαιμός της, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι ήταν τόσο σοβαρό»
LIFO NEWSROOM