Απαγωγή επιχειρηματία: «Λύτρα 1 εκατ. ευρώ ζητούν οι δράστες» - Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση

Εξαφάνιση επιχειρηματία: Λύτρα 1 εκατ. φέρεται να ζητούν οι δράστες - Νέα στοιχεία για την υπόθεση Facebook Twitter
Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ σε ταβέρνα με φίλους Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του.


Για την εξαφάνιση ενημέρωσε την Αστυνομία φίλος του επιχειρηματία που μιλούσε μαζί του τηλεφωνικά εκείνη τη στιγμή και τον άκουσε να καλεί σε βοήθεια ενώ όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του, το τηλέφωνο ήταν κλειστό. 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φέρεται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία ζητώντας ως λύτρα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με το πληροφορίες τού in.gr, ο σύντομος χρόνος του μηνύματος για λύτρα, αλλά και το ύψος του ποσού που ζητήθηκε υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια από όχι μεγάλη οργάνωση

Σημειώνεται πως τόσο το φιλικό του πρόσωπο όσο και συγγενείς του επιχειρηματία έχουν ήδη καταθέσει στη ΓΑΔΑ. 

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αλλά προσώρας κάνει λόγο για αρπαγή. Επίσης, οι άνθρωποι που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο η απαγωγή να συνδέεται με δύο καμένα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στον οικισμό Φοίνικας στα Σπάτα, σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από το σημείο της αρπαγής. Τα αυτοκίνητα έχουν μεταφερθεί εγκληματολογικά εργαστήρια, για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων και γενετικού υλικού - αν και η πυρκαγιά έχει καταστρέψει ολοσχερώς τα αυτοκίνητα. 

Σημειώνεται πως τον Αύγουστο του 2020 είχε σημειωθεί επίθεση με πυροβολισμούς στο κατάστημα με ανταλλακτικά που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Μενίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αδερφός του στο πόδι. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM