Το trailer της έκτης σεζόν του Peaky Blinders είναι εδώ

Το trailer της έκτης σεζόν του Peaky Blinders είναι εδώ Facebook Twitter
0

Δύσκολα θα βρεις νέα σεζόν άλλης σειράς που να περιμένουν περισσότερο μέσα στο 2022 οι φαν, από την έκτη σεζόν του Peaky Blinders.

Η επιτυχημένη σειρά εποχής του BBC κατάφερε να κερδίσει το κοινό χάρη στο αναχρονιστικό της σάουντρακ, τους θελκτικούς γκανγκστερισμούς και τις έκτακτες εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χάρντι και ο Άντριεν Μπρόντι. Μάλιστα, το κοινό της διευρύνθηκε μετά τη συνεργασία του βρετανικού καναλιού με την πλατφόρμα του Netflix και την ένταξη της σειράς τους καταλόγους της δημοφιλούς πλατφόρμας σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και η δική μας. Επίσης, χάρη στο Peaky Blinders ο χαρισματικός Κίλιαν Μέρφι έγινε ευρέως αναγνωρίσιμος, βοηθώντας έτσι και τον Κρίστοφερ Νόλαν να υποστηρίξει την απόφαση του να τον χρίσει πρωταγωνιστή στο επερχόμενο βιογραφικό του φιλμ Oppenheimer.

Το τρέιλερ της έκτης σεζόν, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινά με τον Τόμας Σέλμπι να πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και, σαν άλλος Τόνι Μοντάνα, να αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται, γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν, μαζί τους  και η Άνια Τέιλορ Τζόι, οι μετοχές της οποίας ανέβηκαν κατακόρυφα μετά το Queen’s Gambit, όχι, όμως, και η καρατερίστα Έλεν ΜακΡόρι, την οποία χάσαμε πέρυσι τον Απρίλιο.

Η έκτη σεζόν είναι εκείνη που θα γράψει τον επίλογο στην εποποιία της οικογένειας Σέλμπι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο format. O δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ (Locke, Taboo) σχεδιάζει να συνεχίσει την ιστορία στο σινεμά, με μια ταινία μεγάλου μήκους.

H ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης σεζόν  δεν έχει ακόμα οριστεί. Με δεδομένο, όμως, ότι τα γυρίσματα, έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, έπειτα από μια πολύμηνη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, σύντομα θα έχουμε νεότερα για το πότε θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε στους δέκτες μας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ