Ανοίγουν τα σχολεία: Στις 6μμ οι ανακοινώσεις Κεραμέως - Πλεύρη

Ανοίγουν τα σχολεία: Στις 6μμ οι ανακοινώσεις Κεραμέως - Πλεύρη Facebook Twitter
0

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η Επιτροπή των Ειδικών συνεδρίασε σήμερα και έκανε την εισήγησή της στην κυβέρνηση. Η πρόταση προβλέπει ότι θα αλλάξουν τα πρωτόκολλά υγείας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας θα κάνουν τρία self test και τα εμβολιασμένα και τα ανεμβολίαστα παιδιά, καθώς και οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί. Ο αλγόριθμος 50%+1 παραμένει για το κλείσιμο κάποιου τμήματος μετά από θετικά κρούσματα.  Για να επιστρέψουν στο σχολείο τα παιδιά που βήκαν θετικά, θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ μετά από καραντίνα τουλάχιστον 5 ημερών. 

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου θα προβούν σε ανακοινώσεις σήμερα στις 18.00 στο Υπουργείο Υγείας για τα μέτρα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM