Γενική αργία αύριο «παντού»: Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στις πληγείσες περιοχές

Γενική αργία αύριο παντού: Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Facebook Twitter
0

Γενική αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.


Το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες είχε αφήσει ανοιχτό από το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας. 

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» πλήττει την Αττική, η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές δεν έχει σταματήσει από το πρωί και αναρίθμητοι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Το ρεύμα δεν έχει επανέλθει σε αρκετές περιοχές που είναι από το πρωί χωρίς ρεύμα. 

Στην Αττική Οδό υπάρχουν οχήματα από το μεσημέρι, με οδηγούς να καταγγέλουν πως έχουν προχωρήσει μόλις λίγα χιλιόμετρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του στρατού για την Αττική Οδό. Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού γίνονται από έξι διαφορετικά σημεία ώστε να φύγουν οι οδηγοί. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM