Η Κιμ Καρντάσιαν στη Vogue μιλά για την «αλλαγή» στη ζωή της που οδήγησε στο διαζύγιο

Η Κιμ Καρντάσιαν στη Vogue μιλά για τις αλλαγές που «έφεραν» το διαζύγιό με τον Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν έμαθε να βάζει προτεραιότητα την ευτυχία της και αυτό συνέβαλε στην απόφαση να χωρίσει πέρυσι με τον Κάνιε Γουέστ.

Μιλώντας στο τεύχος Μαρτίου της Vogue, η 41χρονη σταρ είπε ότι πλέον έχει προτεραιότητα τον εαυτό της. 

«Για καιρό, έκανα ό,τι έκανε τους άλλους ευτυχισμένους», είπε. «Και νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα πως θα κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο. Και αυτό με κάνει να νιώθω καλά. Ακόμη κι αν έφερε αλλαγές και προκάλεσε το διαζύγιό μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Έχω επιλέξει τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είναι εντάξει να επιλέγεις εσένα».

Και πρόσθεσε: «Στα 40 μου είμαι Team Me. Θα τρώω καλά. Θα γυμνάζομαι. Θα διασκεδάζω περισσότερο, θα περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη. Θα αφήσω το τηλέφωνό μου στην άκρη. Θα κάνω unfollow αν δεν θέλω να δω κάτι στο Instagram».

Το ταξίδι προς ανακάλυψη του εαυτού της είχε αντίκτυπο και στις ενδυματολογικές επιλογές της, που ο Κάνιε Γουέστ επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό στο παρελθόν.

«Πάντα είχα τον Κάνιε, που ήξερε ακριβώς ποια θα ήταν η επόμενη εποχή μόδας για μένα. Και υπάρχει κάτι τρομακτικό στο να είσαι εκεί έξω μόνος, αλλά και κάτι τόσο απελευθερωτικό. Ποιος ξέρει; Μπορεί να φοράω Skims και να νιώθω τόσο άνετη και χαλαρή, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, και μπορεί να είναι αυτό που θα θέλω να δείξω. Ίσως δεν είναι τόσο σοβαρό».

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον 44χρονο ράπερ, τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου αλλά συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, North, 8, Saint, 6, Chicago, 3 και Psalm, 2 ετών– αν και πρόσφατα ήρθαν σε σύγκρουση όταν ο Γουέστ κατηγόρησε την Κιμ επειδή η κόρη τους χρησιμοποιεί το TikTok «παρά τη θέλησή του».

«Μπορεί να είσαι πληγωμένος ή θυμωμένος με τον πρώην σου, αλλά νομίζω ότι μπροστά στα παιδιά πρέπει πάντα να λες "ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος"», εξήγησε η Κιμ Καρντάσιαν, μιλώντας στην Vogue. «Πρέπει να είσαι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του άλλου κηδεμόνα. Ανεξάρτητα από το τι περνάς προσωπικά», πρόσθεσε. 

Η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει από πέρυσι με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη, την αποκάλεσε για πρώτη φορά «κοπέλα» του, ενώ ο Κάνιε Γουέστ έχει σχέση με την ηθοποιό Τζούλια Φοξ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερς εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Διεθνή / Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερ εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Εταιρεία κυβερνοασφάλειας εντοπίζει απάτες στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου – Προειδοποιήσεις για "κυβερνοεπιχειρηματικότητα ευκαιρίας"
LIFO NEWSROOM
Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε ισχυρός καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Διεθνή / Αναστάτωση στο Βατικανό: Καταδικασμένος και άλλοτε πανίσχυρος καρδινάλιος απαιτεί να συμμετάσχει στην εκλογή νέου πάπα

Ο πάπας Φραγκίσκος του είχε ζητήσει να παραιτηθεί από τα «δικαιώματα και τα προνόμια» ενός καρδιναλίου αφού ενεπλάκη σε οικονομικό σκάνδαλο δεκάδων εκατ. δολαρίων
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ξεκίνησε η επανεκδίκαση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη Νέα Υόρκη – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η εισαγγελέας Σάνον Λούσι παρουσίασε την υπόθεση με ιδιαίτερα γλαφυρές περιγραφές των περιστατικών, τονίζοντας ότι ο Γουάινσταϊν, επί δεκαετίες, δρούσε «ως πύλη του Χόλιγουντ» και εκμεταλλευόταν τη θέση του για να εξαναγκάζει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις
LIFO NEWSROOM
Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τζέι Ντι Βανς για την Ουκρανία - «Υπάρχουν πολλές λεπτές διαφορές» απαντά η Ρωσία

Η πρόταση για κατάπαυση πυρός και εδαφικές παραχωρήσεις - Το Κρεμλίνο δεν θεωρεί τελεσίγραφο την αμερικανική στάση και ζητά διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
LIFO NEWSROOM