Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε»

Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε» Facebook Twitter
0

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Hollywood Issue 2022 του Vanity Fair με ένα αμφιλεγόμενο ρούχο της πολυσυζητημένης ανοιξιάτικης συλλογής της Miu Miu, που παραπέμπει σε μαθητική στολή.

Η 54χρονη ηθοποιός ποζάρει με μια μίνι φούστα, που σε πολλούς θύμισε περισσότερο ζώνη -αν και έχει ζώνη- με ένα ασορτί τοπ, το οποίο αφήνει εντελώς ακάλυπτη την κοιλιά της. Το σύνολο, που επιμελήθηκε η Βρετανίδα στυλίστρια Κέιτι Γκραντ, ολοκληρώνεται με κάλτσες ως το γόνατο και μυτερά loafers. 

Το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν στο Vanity Fair δεν άρεσε καθόλου: «Χάλια. Πώς συμφώνησε» Facebook Twitter

Ωστόσο οι αναγνώστες του περιοδικού δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με την εμφάνιση της αγαπημένης τους σταρ, που μοιάζει βγαλμένη από το βιντεοκλίπ «Baby One More Time» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, υποψήφια για Όσκαρ. Γιατί είναι ντυμένη σαν μαθήτρια; Δεν είναι ωραίο», σχολίασε κάποιος χρήστης στην σχετική ανάρτηση του Vanity Fair στο Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω το κόνσεπτ πίσω από αυτό… γιατί δεν το καταλαβαίνω».

«Η Νικόλ Κίντμαν είναι απίστευτη, αλλά αυτό το στιλ είναι απαίσιο. Είμαι σοκαρισμένη που συμφώνησε», είπε ένας τρίτος, ενώ κάποιος άλλος αναρωτήθηκε, «Ποιος σκέφτηκε ότι αυτή ήταν καλή ιδέα;», με τα σχόλια σε γενικές γραμμές να κινούνται μεταξύ «φρικτής» και «χάλι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM
Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Διεθνή / Θάνατος Πάπα Φραγκίσκου: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του - Τα φαβορί και οι εκπλήξεις

Για πρώτη φορά ο επόμενος πάπας είναι πιθανό να προέλθει από την Αφρική, την Ασία ή άλλη περιοχή που παραδοσιακά υποεκπροσωπείται στην ηγεσία της Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM