Avatars «πήραν την δουλειά» από τα μοντέλα: Ψηφιακό ντεφιλέ για τη νέα κολεξιόν του Jonathan Simkhai

Avatars «πήραν την δουλειά» από τα μοντέλα: Ψηφιακό ντεφιλέ για τη νέα κολεξιόν του Jonathan Simkhai Facebook Twitter
0

Ψηφιακά avatar βάδισαν στην πασαρέλα για την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 του Jonathan Simkhai στον ψηφιακό κόσμο της Second Life, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Στο show παρουσιάστηκαν δέκα δημιουργίες από την τελευταία κολεξιόν στον πραγματικό κόσμο του σχεδιαστή μόδας, που είχαν μετατραπεί σε ψηφιακά ενδύματα τα οποία φορούσαν χαρακτήρες της online πλατφόρμας ωσάν να ήταν μοντέλα.

Μετά την έναρξη της πώλησής τους σε χρήστες της Second Life, οι οποίοι με τις δημιουργίες μπορούν να «ντύσουν» τα δικά τους avatar, έξι από αυτές δημοπρατήθηκαν ως NFTs για χρήση σε άλλα τρισδιάστατα ψηφιακά περιβάλλοντα.

Avatars «πήραν την δουλειά» από τα μοντέλα: Ψηφιακό ντεφιλέ για τη νέα κολεξιόν του Jonathan Simkhai Facebook Twitter

Την επομένη της εκδήλωσης στον εικονικό κόσμο, ο Simkhai, αντί να σκηνοθετήσει ένα πραγματικό ντεφιλέ, παρουσίασε στη Νέα Υόρκη τη φυσική κολεξιόν σε δημοσιογράφους και αγοραστές κατόπιν ραντεβού.

«Πραγματικά, ήθελα να σπάσω τον πάγο και να ανακαλύψω αυτόν τον κόσμο και να εκθέσω τον πελάτη μου σε αυτόν και να αποκτήσω επίσης έναν καινούργιο πελάτη» είπε ο Simkhai, μιλώντας στο Vogue. «Δεν ήταν το ότι έκανα το ένα αντί για το άλλο· ήταν τα συνηθισμένα, αλλά με μια επιπλέον διασκεδαστική νότα».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αυτοθεραπευόμενοι γορίλες ίσως κρατούν το κλειδί για νέα φάρμακα

Τech & Science / Οι αυτοθεραπευόμενοι γορίλες ίσως κρατούν το κλειδί για νέα φάρμακα

Κάποια από τα μεγαλόσωμα ανθρωποειδή θηλαστικά που αυτοθεραπεύονται επιλέγοντας για τη διατροφή τους φυτά που διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες, προσφέρουν ενδείξεις για μελλοντικές ανακαλύψεις φαρμάκων
LIFO NEWSROOM
Για πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο - Η Γη «μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»

Διεθνή / Για πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο - Η Γη «μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»

Η αποστολή Polaris Dawn εκτοξεύθηκε την Τρίτη - Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Τζάρεντ Άιζακμαν έγινε ο πρώτος «ερασιτέχνης» αστροναύτης που βγήκε στο διάστημα
LIFO NEWSROOM
Τα νέα AirPods μειώνουν την ένταση για να συνομιλείτε με τους γύρω σας- Αλλά μήπως είναι αγένεια;

Τech & Science / Τα νέα AirPods μειώνουν την ένταση για να συνομιλείτε με τους γύρω σας- Αλλά μήπως είναι αγένεια;

Η νέα λειτουργία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε καθημερινές καταστάσεις, όπως όταν κάποιος βρίσκεται στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ ή σε άλλες σύντομες συνομιλίε
LIFO NEWSROOM
SpaceX: Το ταξίδι της πρώτης εμπορικής διαστημικής πτήσης- Ποιοι βρίσκονται στο πλήρωμα

Τech & Science / SpaceX: Το ταξίδι της πρώτης εμπορικής διαστημικής πτήσης- Ποιοι βρίσκονται στο πλήρωμα

Ο πύραυλος Falcon 9 της αποστολής προσγειώθηκε με ασφάλεια σε μια θαλάσσια πλατφόρμα. Πρόκειται για την πέμπτη - και πιο ριψοκίνδυνη - ιδιωτική αποστολή του Crew Dragon μέχρι σήμερα
LIFO NEWSROOM
Η Apple έχασε τη μάχη των €13 δισ. στην ΕΕ

Τech & Science / Η Apple έχασε τη μάχη με την ΕΕ για τα €13 δισ. στην Ιρλανδία

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο υποστήριξε μια ιστορική απόφαση του 2016 που έκρινε ότι η Ιρλανδία παραβίασε τους νόμους περί κρατικών ενισχύσεων, παρέχοντας αθέμιτο πλεονέκτημα στην Apple.
LIFO NEWSROOM