ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2022 | 11:48

Ειλικρίνεια που σπάει κόκαλα

Της έδειξα με πολλούς και διάφορους τρόπους ότι μου αρέσει και σίγουρα το είχε καταλάβει,αλλά αποφάσισα να της το πώ και στα ίσια.Η απάντηση της ήταν ότι δυστυχώς τώρα είναι ερωτευμένη με άλλον με τον οποίο δέν έχουν τίποτα απ'ότι μου είπε,και ότι εκείνη νιώθει έτσι γι'αυτόν,αλλά δέν θα είχε πρόβλημα να κρατήσουμε επαφή άν φυσικά θέλω κι εγώ.Το πιό κουλό της υπόθεσης είναι ότι αύριο έχει γενέθλια,μου είπε ότι θα βγάλει έξω να κεράσει 4-5 άτομα μεταξύ των οποίων θα είναι και ο άλλος,και με κάλεσε κι εμένα λέγοντας μου να μήν έχω πρόβλημα.Πλάκα μου κάνει;Τί παιχνιδάκι είναι τώρα αυτό;Δλδ θα είμαστε μαζί,εκείνη,αυτός που γουστάρει,κι εγώ που τη γουστάρω...wtf κατάσταση εντελώς.Τελικά είναι ειλικρινής,είναι αφελής,αποσκοπεί σε κάτι άλλο,τί στο καλό γίνεται δέν μπορώ να καταλάβω.Είναι ένας γρίφος για μένα αυτό που συμβαίνει και θέλω να τον λύσω.Της είπα ότι θα πάω και θα το κάνω,και τα φάσκελα ένα-ένα φίλοι μου.
10
 
 
 
 
σχόλια

Δεν νομιζω οτι σε χειριζεται, αν το εκανε θα το διαχειριζοταν αλλιως και οχι να σε βαλει στο box των φιλων αλλα καπου να νομιζεις οτι εχεις ελπιδες εστω και τελευταιος και ετσι θα εκανε την δουλεια της.
Απο την στιγμη που σου ξεκαθαρισε οτι θα εισαι φιλος, ετσι και σε καλει.
Αλλα το θεμα σου δεν ειναι τι κανει η ιδια, αλλα τι κανεις εσυ.
Γιατι θελεις να βαλεις τον εαυτο σου σε μια τετοια ταλαιπωρια?
Σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο να κανεις, οπως να ψαξεις για την επομενη σου σχεση.

Κοίταξε, εφόσον έχετε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας, σε κάλεσε επειδή εκτιμάει την φιλική σου παρουσία. Το αν θα αποφασίσεις να πας τελικά, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα. Αν θεωρείς πως μπορείς να διαχειριστείς την παρουσία σας σε κοινό χώρο πήγαινε, ειδάλλως μην το ρισκάρεις και προχώρα.

Δεν πρόκειται να σε δει αλλιώς.Αφου έχει κόλλημα με τον άλλον. Και να είσαι σίγουρος ο άλλος, ακόμα και αν δεν τη θέλει,της πετάει ψίχουλα τόσο όσο, ώστε να υην έχει στην καβαντζα.
Δε θέλεις να κάνει το ίδιο σε εσένα.
Τέλος, θα σου έλεγα να μην πας.Μπορει να θέλει να σε χρησιμοποιήσει, για να κάνει τον άλλον να ζηλέψε

Σε βλέπει μόνο σαν φίλο. Αν θες να πας στη μάζωξη και μπορείς να το διαχειριστείς, πήγαινε, τι να πω. Να δεις πώς κάνει τα γλυκά μάτια στον τύπο με τον οποίον δεν μπορεί να γίνει κάτι μεν, αλλά μετά μην έρχεται και σου κλαίγεται για το πόσο λαλάκας αποδείχτηκε ο άλλος κι άλλα τέτοια φρεντζωνικά. Τό 'χουμε δει το έργο πολλάκις.

Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. Είναι ξεκάθαρη, νιώθει κάτι για κάποιον άλλον, θέλει να κάνετε παρέα αν θέλεις κ εσύ. Ξεκάθαρα λόγια, χωρίς υπονοούμενα, χωρίς παιχνιδάκια. Επέλεξες να ταλαιπωρηθείς...

Μην πας φίλε εξομ. Για ποιο λόγο να υποβάλεις τον εαυτό σου σε όλο αυτό; Θέλει άλλον, έτσι σου είπε. Ασ'τη να τον θέλει και μην βασανίζεις τον εαυτό σου.

Scroll to top icon