Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πάμε Αθήνα για κατάθεση και θα σε γυρίσουμε», της είπαν οι αστυνομικοί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου Facebook Twitter
0

Λεπτομέρειες από τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού στην Πάτρα, όπου βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδελφή της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση. «Πάμε στην Αθήνα να δώσεις μια κατάθεση και θα γυρίσεις» της είπαν, προσθέτοντας ότι «θα σε γυρίσουμε εμείς».

Όπως δήλωσε στην «Πελοπόννησο» η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με την αδελφή της και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Αθήνα για το τι συμβαίνει, εκείνη της απάντησε «δεν έχω ιδέα ακόμα γιατί και πώς…». 

Πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα ότι από την πρώτη στιγμή η 33χρονη πήρε εντολή από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μην μιλήσει σε κανέναν τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, πριν συναντηθεί μαζί του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από συνήγορός της, με τη σχετική ανακοίνωση να εκδίδεται εντός των επόμενων ωρών.

Με πληροφορίες pelop

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM