Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ξανά στην Ευρώπη μετά το Megxit - Για τα Invictus Games

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ξανά στην Ευρώπη μετά το Megxit - Για τα Invictus Games Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ έδωσαν το παρών σε ειδική τελετή υποδοχής, λίγο πριν την έναρξη των Invictus Games, που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες, η 5η διοργάνωση των οποίων διεξάγεται στην Ολλανδία. 

Το ζεύγος εθεάθη στη Χάγη με συμμετέχοντες των αγώνων, τις οικογένειές τους και αξιωματούχους του θεσμού.

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ξανά στην Ευρώπη μετά το Megxit - Για τα Invictus Games Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ

Η Μαρκλ επέλεξε για την περίσταση ένα χαλαρό, λευκό κοστούμι Valentino, με γόβες ίδιου χρώματος και κρεμ κλατς με χρυσές λεπτομέρειες. 


Οι δυο τους συναντήθηκαν και με την ουκρανική ομάδα που θα πάρει μέρος στους αγώνες, με τον Όλεγκ Καρπένκο να τουιτάρει την εμπειρία του. 

«Για κοιτάξτε ποιος είναι εδώ μαζί μας, ο ίδιος ο πρίγκιπας. Η ουκρανική ομάδα των Invictus Games θα αρχίσει σύντομα να κερδίζει μετάλλια. Περήφανος» έγραψε ο ίδιος. 

Οι Invictus Games ιδρύθηκαν από τον Δούκα του Σάσεξ, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Πρόκειται για διεθνή αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας Covid-19 και η οποία λήγει στις 22 Απριλίου.

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ξανά στην Ευρώπη μετά το Megxit - Για τα Invictus Games Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ

Πριν τη μετάβασή τους στην Ολλανδία, το ζεύγος τού Σάσεξ είχε συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο ανάκτορο του Γουίνδσορ, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του ζεύγους.

Όπως μετέδωσαν βρετανικά μέσα, πιθανότατα υπήρξε και συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα από τις βρετανικές ταμπλόιντ ότι «περιφρόνησε τη βασίλισσα» αποφασίζοντας να μην μεταβεί στη Βρετανία για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή στη μνήμη του παππού του, του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της Ελισάβετ Β΄που πέθανε πριν από ένα χρόνο.

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM