Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie, για πρώτη φορά- Το 2023 κυκλοφορεί η ταινία

Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie, για πρώτη φορά- Το 2023 κυκλοφορεί η ταινία Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία της Μάργκοτ Ρόμπι ως «Barbie», από την επικείμενη ταινία. 

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023 και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της 31χρονης στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας της Mattel. 

Στη φωτογραφία, που έχει «αέρα» ‘60s, η Μάργκοτ Ρόμπι χαμογελά πλατιά, φορά γαλάζια πουά κορδέλα στα μαλλιά και μπλουζάκι στα ίδια χρώματα, ενώ ποζάρει μέσα σε μια ροζ κάμπριο Chevrolet Corvette. 

Η Γκρέτα Γκέργουικ σκηνοθετεί την ταινία, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον «Ken», ενώ μεταξύ άλλων στο φιλμ θα παίξουν οι Αμέρικα Φερέρα, Γουίλ Φέρελ, Κέιτ ΜακΚίνον, Σίμου Λιου και Μάικλ Σέρα. 

«Ο κόσμος σε γενικές γραμμές ακούει Barbie και σκέφτεται “Ξέρω τι θα αφορά αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ τη γράφει και τη σκηνοθετεί και λένε “Λοιπόν, μπορεί και να μην ξέρω”», δήλωσε πέρυσι στη βρετανική Vogue η Μάργκοτ Ρόμπι. 

Αρχικά η Έιμι Σούμερ αναμενόταν να υποδυθεί την Barbie στην ταινία, αλλά τον Μάρτιο του 2017 αποχώρησε από το πρότζεκτ. Τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν πως υπήρχαν διαφορές. «Σίγουρα δεν ήθελαν να το κάνω με τον τρόπο που εγώ ήθελα, τον μόνο τρόπο που με ενδιέφερε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων στο Hollywood Reporter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM