Χαλκιδική: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής της 22χρονης

Χαλκιδική: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής της 22χρονης Facebook Twitter
0

Στην ταυτοποίηση, μέσω τεστ DNA, του δράστη του βιασμού της 22χρονης κοπέλας σε παραλία της Χαλκιδικής, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν γιδοβοσκό με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας, που είχε αρχικά κατηγορηθεί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Οι αρχές εντόπισαν το DNA του βοσκού, αλβανικής καταγωγής, στην καλύβα που διέμενε και τον ταυτοποίησαν. Από τη στιγμή του βιασμού, την προηγούμενη Τρίτη, εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το τεστ DNA απάλλαξε τον 56χρονο τρόφιμο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, οι έρευνες στράφηκαν αμέσως σε έναν κτηνοτρόφο που παρέμενε άφαντος. 

Σύμφωνα με την δικηγόρο του θύματος Ανθούλα Ανάσογλου υπάρχουν πληροφορίες πως ο άνδρας έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει και η 22χρονη, ενώ εξέφρασε ανησυχία για πιθανή διαφυγή του στο εξωτερικό.

Η ίδια έκανε λόγο για λάθη από πλευράς των Αρχών καθώς η νεαρή περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη και αυτά ταίριαζαν με δύο άτομα, αλλά συνελήφθη μόνο το ένα.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» επεσήμανε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ