Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Ανδρουλάκης- «Ο ιός είναι ακόμη εδώ, να προσέχετε»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Ανδρουλάκης- «Ο ιός είναι ακόμη εδώ, να προσέχετε» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, γεγονός που γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στα social media. 

«Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με Covid19. Ο ιός είναι ακόμα εδώ, να προσέχετε την υγεία σας», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και δημοσίευσε φωτογραφία με το θετικό τεστ του. 

Χθες ο κ. Ανδρουλάκης πραγματοποίησε ομιλία στην Κω, κατά την οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η νησιωτικότητα δεν σημαίνει εγκατάλειψη» και υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι δομές πρωτοβάθμιας υγείας και εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά να μένουν στον τόπο τους. 

«Χρειάζονται αναπτυξιακά έργα, ειδικά κίνητρα για τον ελληνισμό των νησιών μας που θέλουμε να αυξηθεί πληθυσμιακά, να ευημερεί. Δεν είναι τα νησιά μας μόνο τουριστικά καταφύγια του καλοκαιριού», τόνισε. 

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «διεθνή ταραξία», ο οποίος «είναι ικανός να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στον ίδιο το λαό του, αρκεί να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας». 

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι πρέπει άμεσα «να μπει εμπάργκο όπλων από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη απέναντι στην Τουρκία του Ερντογάν» και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος που να αποδεικνύει έμπρακτα την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM