Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του για σωματική βία η σύντροφος του.

Την αναβολή της υπόθεσης ζήτησε σήμερα από το δικαστήριο η πλευρά της μηνύτριας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Στο αίτημα αντιτάχθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον ίδιο να τονίζει στο δικαστήριο ότι η παράταση της αντιδικίας δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά του, που λόγω του καλοκαιριού περιλαμβάνει συναυλίες και περιοδείες.

Το δικαστήριο τελικά, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, ανέβαλε την εκδίκαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM