Ο Βασιλιάς Κάρολος υπέγραφε με στιλό που έσταζε μελάνι, εκνευρίστηκε και έγινε viral

Ο Βασιλιάς Κάρολος υπέγραφε με στιλό που έσταζε μελάνι, εκνευρίστηκε και έγινε viral Facebook Twitter
0

Ο βασιλιάς Κάρολος ενοχλήθηκε με ένα στυλό που έτρεχε μελάνι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κάστρο Χίλσμπορο της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Κάρολος, μαζί με τη βασιλική του σύζυγο, Καμίλα, ήταν καλεσμένος σε δεξίωση στο κάστρο, όπου συναντήθηκε με μέλη της συνέλευσης της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όταν κάθισε να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών, προς το τέλος της επίσκεψης, ο βασιλιάς Κάρολος συνειδητοποίησε ότι αρχικά είχε γράψει λάθος ημερομηνία και στη συνέχεια παραπονέθηκε για το στιλό που χρησιμοποιούσε, με την Καμίλα να προσθέτει ότι έσταζε «παντού».

Στο σχετικό βίντεο, ο Κάρολος φαίνεται καθισμένος σε ένα γραφείο και εμφανώς εκνευρισμένος στην προσπάθειά του να υπογράψει το βιβλίο, καθώς άρχισε να στάζει το μελάνι από το στιλό που κρατούσε. 

«Θεέ μου, το μισώ αυτό το στιλό», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. «Δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα, βρωμάει!», πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιλό εξαφανίστηκε ταχύτατα από έναν βασιλικό βοηθό πριν η Καμίλα καθίσει να υπογράψει επίσης το βιβλίο.

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM