Ο Βασιλιάς Κάρολος υπέγραφε με στιλό που έσταζε μελάνι, εκνευρίστηκε και έγινε viral

Ο Βασιλιάς Κάρολος υπέγραφε με στιλό που έσταζε μελάνι, εκνευρίστηκε και έγινε viral Facebook Twitter
0

Ο βασιλιάς Κάρολος ενοχλήθηκε με ένα στυλό που έτρεχε μελάνι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κάστρο Χίλσμπορο της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Κάρολος, μαζί με τη βασιλική του σύζυγο, Καμίλα, ήταν καλεσμένος σε δεξίωση στο κάστρο, όπου συναντήθηκε με μέλη της συνέλευσης της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όταν κάθισε να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών, προς το τέλος της επίσκεψης, ο βασιλιάς Κάρολος συνειδητοποίησε ότι αρχικά είχε γράψει λάθος ημερομηνία και στη συνέχεια παραπονέθηκε για το στιλό που χρησιμοποιούσε, με την Καμίλα να προσθέτει ότι έσταζε «παντού».

Στο σχετικό βίντεο, ο Κάρολος φαίνεται καθισμένος σε ένα γραφείο και εμφανώς εκνευρισμένος στην προσπάθειά του να υπογράψει το βιβλίο, καθώς άρχισε να στάζει το μελάνι από το στιλό που κρατούσε. 

«Θεέ μου, το μισώ αυτό το στιλό», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. «Δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα, βρωμάει!», πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιλό εξαφανίστηκε ταχύτατα από έναν βασιλικό βοηθό πριν η Καμίλα καθίσει να υπογράψει επίσης το βιβλίο.

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM
Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM