Σταύρος Σβήγκος: «Συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση- Δεν χρειάζονται ταμπού στη ζωή»

Σταύρος Σβήγκος: «Συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση- Δεν χρειάζονται ταμπού στη ζωή» Facebook Twitter
Φωτ: @stavros_svigkos/Instagram
0

Για την στιγμή που συμφιλιώθηκε με την γυναικεία του φύση, την οποία -όπως λέει- αποδέχτηκε και αγαπά, μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Ο Σταύρος Σβήγκος μέσα από τον φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του, μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές, τον γιο του, αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, μέσα από την οποία συμφιλιώθηκε με τη γυναικεία του πλευρά.

«Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση. Την αποδέχτηκα, είπα ναι, έχω κι αυτή μέσα. Όσο αρσενικά κι αν είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε. Εδώ είναι στο Ναύπλιο, με έχει βγάλει φωτογραφία η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία. Δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή, μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Αυτός ξέρει πώς νιώθει και να είναι καλά με τον εαυτό του και να μην ενοχλεί τους άλλους. Κι αν κάποιος ενοχλείται με τέτοια θέματα, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα. Όχι αυτοί που θέλουν να εκφραστούν όπως θέλουν να εκφραστούν», είπε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να στείλει, λίγο αργότερα, το δικό του μήνυμα, με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ότι αυτή η δήλωσή του είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή που όλες οι γυναίκες στον κόσμο όλο βρίσκονται στο μέτωπο. Ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει "ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή", αυτό για μέσα σημαίνει ότι αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι. Και ξεχνάω το "φοράω παντελόνια", "είμαι άνδρας παλαιάς κοπής'. Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

@newsbreakgr Φώτης Σεργουλόπουλος: «Eύχομαι όλοι να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά κάποια στιγμή» #fotissergoulopoulos #sergoulopoulosfotis ♬ πρωτότυπος ήχος - newsbreak

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM