Νέες απειλές Ερντογάν: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Νέες απειλές Ερντογάν: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Πυροδοτεί την ένταση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να επανέλαβε τις απειλές του προς την Ελλάδα, λέγοντας ότι «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ». 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη λέγοντας ότι οι Τούρκοι βλέπουν τι συμβαίνει εκεί και τι κάνουν (οι Έλληνες) και σε διάφορα νησιά.

«Αφού φορέσουμε την πανοπλία μας και λάβουμε τις προφυλάξεις μας, δεν μας προκαλούν κανέναν φόβο. Έχουμε λάβει τα μέτρα μας, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Απαντώντας δε, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει όριο για την υπομονή φέρεται να είπε σύμφωνα με την ίδια πηγή πως «Αυτό το πράγμα δεν έχει ημερομηνία. Βέβαια, μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Αλλά δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία ... Είναι δυνατόν να πούμε το τι και πότε θα το κάνουμε;».

Ωστόσο, έδειξε αισιόδοξος σχετικά με τα F-16, λέγοντας ότι κάτι έχει αλλάξει. «Φυσικά, όλα αυτά τα βήματα τα ακολουθεί ταυτόχρονα και η Ρωσία. Πώς προχωράει και το τι συμβαίνει» επισήμανε.

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ