Netflix: Νέες χρεώσεις για την κοινή χρήση λογαριασμού

Netflix: Νέες χρεώσεις για την κοινή χρήση λογαριασμού Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Νέες χρεώσεις από το 2023 ετοιμάζει το Netflix για τους συνδρομητές που μοιράζονται έναν κοινό λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα μέσα στο 2020 ξεκίνησε να χρεώνει για όσους χρησιμοποιούν ένα κοινό password σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων η Αργεντινή, το Ελ Σαλβαδόρ, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα η Δομινικανή Δημοκρατία, το Περού, η Χιλή και η Κόστα Ρίκα.

Η τιμή κυμάνθηκε περίπου στα 2,99 δολάρια, ανάλογα με τη χώρα.

Σε μία ανακοίνωση προς τους μετόχους, το Netflix ανέφερε ότι «μετά από σκέψη καταλήξαμε στην απόφαση να χρεώσουμε τους κοινούς λογαριασμούς και θα ξεκινήσουμε να το εφαρμόζουμε από τις αρχές του 2023.

»Ακούγοντας τις απαιτήσει των χρηστών, θα προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσους δανείζονται τους κωδικούς να μεταφέρουν το προφίλ τους στο Netflix σε δικό τους λογαριασμό και για όσους τους μοιράζονται, να διαχειρίζονται τις συσκευές τους πιο εύκολα αλλά και να δημιουργήσουν υπό-λογαριασμούς (επιπλέον μέλη), αν θέλουν να πληρώνουν για φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους».

«Σε χώρες με χαμηλότερο κόστος για το πρόγραμμα χρώσεων βάσει των διαφημίσεων, αναμένουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτοί που έχουν την εναλλακτική να μεταφέρουν το προφίλ τους».

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν αυτή η χρέωση για το «έξτρα μέλος» θα κυμανθεί επίσης γύρω στα 2,99 δολάρια. Σύντομα ωστόσο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Προς το παρόν, το Netflix αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα με την χαμηλότερη χρέωση για όσους επιθυμούν να βλέπουν διαφημίσεις στην Βρετανία στις 3 Νοεμβρίου. Η τιμή ανέρχεται στις 4,99 λίρες το μήνα. Το πρόγραμμα αυτό θα εφαρμοστεί σε 11 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό και Αυστραλία.

Με πληροφορίες του ΝΜΕ
 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM