ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2022 | 11:38

..

Του είπα τι νιώθω για αυτόν όταν ήμουν μεθυσμένη ότι μου αρέσει πολύ και διαφορά τέτοια που νηφάλια δεν θα τα έλεγα από την στιγμή που και αυτός δεν μου έχει πει κάτι πέρα του ότι περνάει όμορφα μαζί μου και τώρα στα μηνύματα μου λέει πως του άρεσε που του είπα οτι του είπα και να το κάνω και νηφάλια αυτό σε εκείνον και του είπα πως συνήθως το κάνω αν μου βγει αλλά κάποιος φορές δεν ξέρω και πως θα το πάρει ο άλλος κ μου είπε σε εκείνον να το κάνω αυτό και να μην σκέφτομαι πως θα το πάρει..ναι αλλά αυτός τι θέλει ; Να του λέω εγώ ποσό μαρεσει και το ένα και το άλλο από μόνη μου κ αυτός να μην το κάνει ; Οκευ ξέρω οτι του αρέσω κλπ αλλά δεν μπορώ να τα εκφράζω μόνο εγώ
3
 
 
 
 
σχόλια

Ή θέλει απλά να θρέφει τον εγωισμό του ενώ δεν ενδιαφέρεται ή ενδιαφέρεται κ είναι δειλός. Κανένα από τα δύο δεν θα έπρεπε να σε αφορά. Σπαταλάει τον χρόνο σου. Μην του δώσεις τίποτα απολύτως και ας κάνει ότι θέλει .

Μονόπλευρο μου φαίνεται. Απλά κολακεύεται.!Αν δεν ιδρώσει και ο ίδιος τη φανέλα, για να σε διεκδικήσει, μην χάνεις άλλο χρόνο εξομ.

Ακριβώς ακριβώς! Όποιος θέλει θέλει κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Την ώρα του περνάει και παίρνει την επιβεβαίωση του όσο δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Scroll to top icon