Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy σε βομβαρδισμένη πολυκατοικία στην Μποροντιάνκα

Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy σε βομβαρδισμένη πολυκατοικία στην Μποροντιάνκα Facebook Twitter
0

Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης γκράφιτι, Banksy επιβεβαίωσε εμμέσως ότι είναι δική του η τοιχογραφία που εμφανίστηκε πρόσφατα σε προάστιο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Χθες Παρασκευή, ο Banksy ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες του γκράφιτι σε ένα κατεστραμμένο σπίτι, με τη λεζάντα «Μποροντιάνκα, Ουκρανία». Η Μποροντιάνκα είναι προάστιο του Κιέβου που βομβαρδίστηκε ανηλεώς στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής, σημειώνει το ΑΠΕ. 

Το γκράφιτι απεικονίζει ένα κορίτσι που επιχειρεί κατακόρυφο, σε έναν τοίχο που στέκει ακόμη όρθιος σε βομβαρδισμένη πολυκατοικία.

Η δημοσίευση εικόνων γκράφιτι στον λογαριασμό του Banksy στο Instagram εκλαμβάνονται ως επιβεβαίωση του μυστηριώδους καλλιτέχνη, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, για την πατρότητα του έργου.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης έχει ταξιδέψει στο παρελθόν σε περιοχές όπου μαίνονται συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Όχθης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Οι οικογένειες όσων εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μετά τις αναφορές για την πιθανή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM