Εντοπίστηκε μουμιοποιημένο πτώμα σε κάδο για δωρεές που είχε να ανοιχτεί χρόνια

Εντοπίστηκε μουμιοποιημένο πτώμα σε χώρο για δωρεές που είχε να ανοιχτεί χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείο
0

Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκίνησαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σε έναν κάδο για δωρεές που δεν είχε ανοιχτεί για χρόνια στην Νότια Καρολίνα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kershaw, το πτώμα βρέθηκε το Σάββατο το πρωί, όταν ένας περαστικός παρατήρησε μια άσχημη μυρωδιά και έλεγξε μέσα στον κάδο.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης Lee Boan, η σορός φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα, με βάση τα ρούχα που φορά. Ο σερίφης είπε στο Fox 57 ότι ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί η γυναίκα ή να εντοπιστεί η ακριβής ηλικία της επειδή η σορός «είχε αποσυντεθεί άσχημα».

Ο ιατροδικαστής της κομητείας, David West είπε στο U.S. News ότι οι ερευνητές αρχικά θεώρησαν ότι το πτώμα ήταν κάποιου που αναζητούσε καταφύγιο από το πρόσφατο κρύο. Ωστόσο, φαίνεται πώς το πτώμα βρισκόταν εκεί επί μήνες.

Ο κάδος φαίνεται ότι δεν είχε αδειάσει εδώ και χρόνια καθώς μέσα βρέθηκαν ακόμα και κασέτες VHS.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KLTX, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία και όχι ως ατύχημα, χωρίς να έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ενώ αναμένονται πιθανότατα αύριο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
LIFO NEWSROOM
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM